Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir açılış programındaki konuşmasında Cuma günü ‘hayallerimizi süsleyen müjdeyi’ açıklayacağını ifade etti. Erdoğan’ın müjdesinin ne olduğu bir anda gündem oldu! Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cuma günü müjdesi nedir? Erdoğan Cuma günü hangi müjdeyi açıklayacak? sorularını yoğun olarak araştırmaya başladı. Cumhurbaşkanı’nın Kalyon Güneş Teknolojileri fabrikasının açılışında yaptığı konuşmada sarfettiği ‘Cuma günü hayallerimizi süsleyen müjdeyi milletimize vereceğiz’ sözleri heyecana neden oldu. Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vereceği müjdenin detayları hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cuma günü müjdesi nedir? Erdoğan Cuma günü hangi müjdeyi açıklayacak?.. İşte yanıtı!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cuma günü müjdesi nedir? Erdoğan Cuma günü hangi müjdeyi açıklayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kalyon Güneş Teknolojileri fabrikasının açılışına katıldı. Erdoğan burada katılımcılara ve halka hitap etti. Konuşmasında, ‘Yarın malum perşembe, ardından cuma inşallah cuma günü tüm milletimize bir müjdeyi vermekle karşı karşıya olacağımızı tahmin ediyor ve buna inanıyorum. Bu müjdenin biz de hayalleri, rüyası içerisindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye’de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum.’ ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın bu açıklamalarının ardından Cuma günü vereceği müjde heyecanla beklenirken, konuya ilişkin bir açıklama henüz bulunmuyor. İlerleyen saatlerde son dakika gelişmeleriyle bu konuya dirilispostasi.com sitemizde yer verilecektir.

Editör: TE Bilisim