Koronavirüsle mücadele sürecinde başlatılan uzaktan eğitim programı yaz döneminde de devam ediyor. Okullarda eğitime ara verilmesi nedeniyle evde internet ve TV üzerinden ders takibi yapan öğrenciler TRT EBA TV canlı ders programlarına yoğun ilgi gösteriyor. Her gün canlı yayınlanan dersler günün farklı saatlerinde kurumun internet sitesi üzerinden tekrar izlenebiliyor! Eğitim Bilişim Ağı canlı ders programını ve haftalık/günlük yayın akışını internetten takip etmek isteyen öğrenciler için TRT EBA TV ilkokul, ortaokul, lise canlı ders programı ve yayın akışı (10 Haziran 2020 Çarşamba) EBA canlı ders izle! ( 8 / 12 Haziran 2020 ) haftasına ilişkin yayın akışı ve bağlantı bilgileri haberimizin içeriğinde!..

TRT EBA TV ilkokul, ortaokul, lise canlı ders programı ve yayın akışı (10 Haziran 2020 Çarşamba) EBA canlı ders izleme bilgileri

TRT EBA TV lise, ortaokul, ilkokul canlı ders izleme programında dersler üç kanal üzerinden takip edilebiliyor. TRT EBA TV canlı ders yayınlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

8 / 12 Haziran EBA CANLI DERS PROGRAMI LİSTELERİ

Corona virüs tedbirleri kapsamında uygulanmaya devam edilen uzaktan eğitim döneminde öğrenciler, EBA TV’den ve eba.gov.tr internet sayfası üzerinden EBA TV yayın akışını takip ederek, kendi sınıflarına ait ders anlatımlarını, o haftanın hangi gününde ve saatinde yapılacağını öğrenerek ve kendileri için belirlenen saat aralıklarında ders yayınını takip edebileceklerdir.

EBA canlı ders ( 8 / 12 Haziran 2020 ) ilkokul, ortaokul ve lise ders programları şöyle;

TRT EBA TV İLKOKUL CANLI DERS YAYIN AKIŞI

İlkokul 1.2.3.4. sınıf canlı ders programı ( 8 / 12 Haziran 2020)

TRT EBA TV ORTAOKUL CANLI DERS YAYIN AKIŞI

Ortaokul 5.6.7.8. sınıf EBA canlı ders programı ( 8 / 12 Haziran 2020 )

TRT EBA TV LİSE CANLI DERS YAYIN AKIŞI

Lise 9.10.11.12. sınıf canlı ders programı ( 8 / 12 Haziran 2020)

Editör: TE Bilisim