Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Covid 19 salgınına dair olumlu açıklamaları sonrasında tüm ülkede normale dönüş çalışmaları hız kazandı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Bu kapsamda vatandaşların yoğun olarak kullanacağı alanlardaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Pekyatırmacı Selçuklu Belediyesi ekiplerinin çalışma yürüttüğü Beyazıt Cami Parkı, Kutbilcihan Caddesi, Buhara Parkı, Piri Reis Parkı’nda çevre düzenlemeleri,parke bordür ve tadilat çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Pekyatırmacı sahada çalışan belediye personeliyle de hasbihal ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

“SELÇUKLU’YU HEMŞEHRİLERİMİZİN SOKAĞA ÇIKMASINA HAZIR HALE GETİRİYORUZ”

Alınan tedbirlerden taviz vermemek şartıyla Türkiye’nin bugünleri atlatmasının yakın olduğuna işaret eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı:“Cumhurbaşkanımızın ve Sağlık Bakanımızın umut verici açıklamaları ile bayram sonunda normal hayata dönüşün başlaması bekleniyor. Biz de hemşehrilerimizin normal hayata geçtikten sonra yoğun olarak kullandıkları alanlardaki çalışmalarımızı sokağa çıkma kısıtlamalarındaki boşluğu değerlendirerek  gerçekleştirdik. Normal yaşantımıza dönmeye başlayacağımız günlerde tedbiri hiçbir zaman elden bırakmamamız yeni sosyal mesafe kurallarını unutmamamız gerekiyor özlediğimiz günlere tekrar kavuşmamız böylelikle çok daha hızlı olacaktır bizler Selçuklu’da yaşayan tüm hemşehrilerimizi her alanda rahat ettirmek için çalışmalarımızı ve planlamalarımızı sürdüreceğiz bu konuda müsterih olsunlar. Bugünde normalleşme sürecinde yapılan çalışmalarımızı yerinde inceledik ve ekiplerimizden faaliyetler hakkında bilgi aldım bu sürecin en yakın takipçisiyim.” dedi

Editör: TE Bilisim