Uzaktan eğitim sürecinde ortaokul, ilkokul ve lise öğrencilerine canlı ders imkanı sunan TRT EBA TV 30 Nisan’a kadar devam edecek. Öğrenciler koronavirüs tedbirleri nedeniyle eğitimlerini bu süreçte EBA TV aracılığıyla evlerinde sürdürüyor. EBA canlı izle! 20 Nisan ilkokul, lise ortaokul ders programı listeleri ve EBA TV canlı yayını bugün evinden ders takibi yapacak olan öğrenciler tarafından araştırılıyor. Peki, bugünkü ders programı listesinde neler var? EBA canlı izle! 20 Nisan ilkokul, lise ortaokul ders programı listeleri ve EBA TV canlı yayını detayları haberimizin içeriğinde.

EBA canlı izle! 20 Nisan ilkokul, lise ortaokul ders programı listeleri ve EBA TV canlı yayını…

EBA TV’de ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için dersler üç kanal üzerinden canlı olarak takip edilebiliyor. İlkokul, ortaokul ve lise EBA TV canlı yayınlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

20 Nisan Pazartesi EBA ders programı listeleri

Corona virüs tedbirleri kapsamında uygulanmaya devam edilen uzaktan eğitim döneminde öğrenciler, EBA TV’den ve eba.gov.tr internet sayfası üzerinden EBA TV yayın akışını takip ederek, kendi sınıflarına ait ders anlatımlarını, o haftanın hangi gününde ve saatinde yapılacağını öğrenerek ve kendileri için belirlenen saat aralıklarında ders yayınını takip edebileceklerdir.

EBA TV 20-24 Nisan ilkokul, ortaokul ve lise ders programları şöyle;

TRT EBA İLKOKUL CANLI İZLE!

İlkokul 1.2.3.4. sınıf ders programı (20-24 Nisan)

TRT EBA ORTAOKUL CANLI İZLE!

Ortaokul 5.6.7.8. sınıf ders programı (20-24 Nisan)

TRT EBA LİSE CANLI İZLE!

Lise 9.10.11.12. sınıf ders programı (20-24 Nisan)

Editör: TE Bilisim