Ezgi Hocaoğlu, Survivor 2020’ye sonradan dahil olmuştu. Adada, Ünlüler Takımı’nda yer alan yarışmacının kişisel özellikleri ve hayatı ile alakalı bilgiler diğer yarışmacılar gibi Survivor tutkunlarının merak konusu oldu. Gösterdiği performans ile seyircilerin markaja aldığı bir yarışmacı olan Survivor Ezgi Hocaoğlu’nun mesleği ve özel hayatı hakkındaki bilgiler yoğun olarak sorgulanıyor. Peki, Survivor Ezgi Hocaoğlu kimdir, boyu kaç ve kaç yaşında? Ezgi Hocaoğlu’na dair merak edilenler…

SURVİVOR EZGİ HOCAOĞLU KİMDİR, BOYU VE YAŞI KAÇ?

Ezgi Hocaoğlu jimnastik ile ilgilenmektedir.

2020 sezonunda sürekli olarak yarışmaya jimnastik yapan isimlerden alınmaya devam edildi.

Acun Ilıcalı jimnastikçi olan Ezgi Hocaoğlu’nu da adadaki kadroya dahil etti.

Survivor Ezgi, 22 Temmuz 1995 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Milli Cimnastikçi olan yarışmacı, 5-16 yaş aralığında profesyonel olarak Artistik Cimnastik ile ilgilendi.

Türkiye Cimnastik Federasyonu’ndan Pilates eğitmenliği belgesi alan Hocaoğlu, 2017 yılında Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ni bitirdi.

2018 yılında Medical Exercise Fitness Trainer belgesi alan Ezgi Hocaoğlu, şimdilerde Cimnastik ve Pilates antrenörlüğüne devam etmektedir.

Ezgi Hocaoğlu evli ve bir erkek çocuğu annesidir.

Yarışmacı hakkında daha detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Survivor Ezgi Hocaoğlu, Millie Bobby Brown’a benzetiliyor!

Tv8 ekranlarında yeni bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Survivor 2020’de 14 Mart akşamı takımlara birer yeni yarışmacı daha katıldı. Ezgi Hocaoğlu’nu görenler ünlü İngiliz oyuncu Millie Bobby Brown’a benzediğini iddia etti.

Editör: TE Bilisim