AUZEF sınav soruları ve cevapları yayınlandı mı? sorusuna sınava giren öğrenciler tarafından cevap aranıyor. Hafta sonu AUZEF sınavlarına giren adaylar, sınav soruları ve cevapları ile ilgili araştırmalara başladı. 2019-2020 güz dönemi bitirme (final) sınavı ise 11 Ocak ve 12 Ocak tarihlerinde gerçekleşti. Hafta sonu sınavda ter döken öğrenciler, sınavın ardından emeklerinin karşılığını alıp almadıklarını kontrol etmek için sınav soruları ve cevaplarını kontrol etmek istiyor. Öte yandan, AUZEF sınav soruları, cevap anahtarı yayınlandı mı? 11-12 Ocak AUZEF sınav soruları sorgulama hakkında bilgileri ve son dakika detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

AUZEF SINAV SORULARI, CEVAP ANAHTARI YAYINLANDI MI?

11-12 Ocak 2020 AUZEF sınav soruları ve cevap anahtarı henüz yayınlanmadı.

Konuyla ilgili takibimiz devam etmektedir. AUZEF sınav soruları ve cevapları yayınlanınca detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

AUZEF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA NASIL YAPILIR?

AUZEF sonuçları, öğrenme yönetim sistemi (açıköğretim öğrencileri için https://acikogretim.istanbul.edu.tr , uzaktan öğretim öğrencileri için http://ue.istanbul.edu.tr ) üzerinden açıklanıyor. Öğrenciler, Öğrenci Otomasyon Sistemi’ne (AKSİS) giriş yaparak sol sütundaki “SINAVLARIM” sekmesini takip ederek notlarına ulaşabilecekler.

Adaylar sınav sonuçlarıyla birlikte soruları ve cevapları yoğun bir şekilde araştırmaya başladı. Bilindiği üzere sonuçlar, öğrenme yönetim sistemi (açıköğretim öğrencileri için https://acikogretim.istanbul.edu.tr, uzaktan öğretim öğrencileri için http://ue.istanbul.edu.tr ) üzerinden açıklanıyor.

AUZEF NEDİR?

Türkiye’nin tek açık ve uzaktan eğitim fakültesi olan AUZEF nedir? Açılımı, Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi olan AUZEF, İstanbul Üniversitesi tarafından açık öğretim ve uzaktan eğitim veren tüm uygulamaların faaliyetlerini yürüten fakültedir. 2009 yılından itibaren Uzaktan Eğitim, 2011 yılından itibaren de Açık Öğretim kapsamında öğrenci kabul etmektedir.

Editör: TE Bilisim