Hatice Kolçak/Özel Haber

Yüksel Holding’in arsa sahibi olduğu Mesa Orman projesi 30 dönüm alan üzerinde hasılat paylaşım modeliyle hayata geçiriliyor. Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, projenin yatırım maliyetinin 190 milyon TL olduğunu, 615 milyon TL satış hedeflediklerini söyledi.

MESA Orman’da 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 5,5+1 ve 6+1 daire seçenekleriyle toplam 219 daire bulunuyor. Mayıs 2020’de teslim edilecek projenin fiyat aralığı ise 1.314.000 TL ile 4.416.000 TL arasında değişiyor. Odağına aileleri alarak tasarlanan MESA Orman’da 3+1 ve 4+1 dairelere daha fazla yer verildi. Ferah yaşam alanları sunan, 125-300 m2 aralığında farklı büyüklükteki bu daireler; yaşam standartlarını zirveye çıkaran estetik detaylarla zenginleştirildi. Mesa Mesken Yönetim Kurulu Üyesi Mert Boysanoğlu, projenin yüzde 30’unun satıldığını bildirdi. Boysanoğlu projenin hemen yanında bulunan başka bir arazinin olduğunu ikinci etap için görüşmelerinin devam ettiğini açıkladı.

Her ihtiyaca rahatlıkla cevap veren yüksek nitelikli MESA Orman projesi; parkları, bahçeleri, süs havuzları, mini şelalesi, dinlenme alanları ve yürüyüş yollarının yanı sıra; havuzları, tenis ve basketbol sahaları, özel peyzaj ile birbirine bağlanan bahçeleri ile de ayrıntılarındaki mükemmelliği yansıtıyor. Dümdüz bir arazi üzerine konumlanan MESA Orman, çocukların, oyun parklarında ve yeşil alanlarda özgürce koşup, doyasıya eğlenebileceği bir alan imkânı sunuyor.

Ormanın içinde şehrin kalbindeyken; doğal orman ve göle yürüyerek 2 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakika, FSM Köprüsü’ne 10 dakika, Çubuklu-İstinye Feribot İskelesi’ne 5 dakika, Levent’e ve Maslak’a 15 dakikada ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca 3. Köprü’ye yakınlığı sayesinde yeni havalimanına da kolayca ulaşmak mümkün.

Editör: TE Bilisim