Perşembe akşamları FOX TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisi heyecanlı bir bölümle seyircisi ile buluşuyor. Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan gibi oyuncuların rol alıyor. Mucize Doktor dizisi bu akşam yeni bölümde Hastanede gerilim yükselirken iki vakada da sorumluluk alan Ali hem Nazlı hem Ferman’a yardım etmeye çalışır. Bu gelişmeleri kaçırmadan Mucize Doktor canlı izlemek isteyenler seyirciler FOX TV ile Mucize Doktor 35. bölüm canlı izle seçeneği için gerekli bilgileri araştırıyor. Detaylar haberde…

MUZİCE DOKTOR 35. BÖLÜM ÖZETİ

Babasının ortaya çıkışından fazlasıyla etkilenen Nazlı, korkunç bir kazadan mucize eseri sağ çıkan bir hastayı kurtarmayı kafasına takar. Diğer tarafta başka bir hastanın tedavisi Ferman’ı Beliz ve Tanju’yla karşı karşıya getirir. Vakasını kişiselleştiren Ferman hiç bildiğimiz Ferman gibi değildir. Hastanede gerilim yükselirken iki vakada da sorumluluk alan Ali hem Nazlı hem Ferman’a yardım etmeye çalışır. Ama bazen sevdiklerimize yardım etmek hiç tahmin etmediğimiz yollara girmek demektir.

MUZİCE DOKTOR 35. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

MUCİZE DOKTOR OYUNCULARI KİMLER?

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor” FOX’ta.

Editör: TE Bilisim