15 Ocak 2020 altın fiyatları altın fiyatları düne göre ne durumda? Parasını altına yatırım yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşların yanı sıra güncel ekonomik gelişmelerle yakından ilgilenenler bu sorunun yanıtını arıyor.

Doların Türk Lirası karşısında değer kazanması altına da doğru orantılı bir etki yaptı. Özellikle Kapalıçarşı altın piyasasında bugünkü altın fiyatlarının yukarı yönlü bir seyir izlemeye başladığı görüldü. Bunun yanında İran, ABD ve Libya ekseninde daha birçok büyük aktörün yer aldığı uluslararası gelişmeler de altın fiyatları açısından belirleyici oluyor.

Peki, 15 Ocak 2020 Çarşamba altın fiyatları ne kadar? Cumhuriyet, tam, 22 ayar ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? ? İşte, güncel altın fiyatları ve merak edilen diğer detaylar

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın fiyatları 15 Ocak Çarşamba gününe 294 lira sınırında başladı. Serbest piyasada güne sınır değerleriyle başlayan gram altın içinde bulunduğumuz saat itibariyle de aynı rakamlar üzerinden işlem görmeyi sürdürüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları ise Kapalıçarşı odaklı olarak öğle saatleri itibariyle güncelleneceği için bir önceki günün rakamsal değerleri üzerinden işlem görüyor. Buna göre geçtiğimiz günü 466 lira alış ve 477 lira satış fiyatı üzerinden kapatan çeyrek altın fiyatları yeni günde de aynı rakamlar üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

CUMHURİYET ALTINI FİYATI

İstanbul Kapalıçarşı’da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 294,40 lira, Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 1.960,00 lira oldu.

15 OCAK ÇARŞAMBA ALTIN FİYATLARI

Editör: TE Bilisim