Ramo dizisi bu akşam Show TV ekranlarında yayın hayatına başlıyor. Başrolde Murat Yıldırım’ın olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Cemre Baysel, İlker Aksum, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik, Yiğit Özşener, İlhan Şen, Macit Koper, İdil Fırat ve Sacide Taşaner gibi usta oyuncular yer alacak. Peki, Ramo nerede çekiliyor? Ramo dizisi konusu nedir?

RAMO DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Adana’nın Seyhan ilçesinde yer alan Sepici mahallesindeki sarmaşıklı cami, Ramo dizisinin ilk sahnelerinin çekildiği yerdir. Dizinin fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Fragmanda tabelasını gördüğümüz ‘Taşkapı mahallesi’ Adana’da var olan bir mahalle değildir. Dizinin senaryosunu yazan Yılmaz Şahin’in sahnelerin çekildiği mahalleye verdiği isimdir. Sahnelerin çekildiği mahallenin adı ise olayları ile bilinen Adana’nın en tehlikeli mahallesi olarak geçen Hürriyet mahallesidir.

RAMO DİZİSİ KONUSU (ÖZET)

Ramo dizisi konusu henüz açıklanmadı. Oyuncular netleşmeye başlayınca konuda sosyal medya da paylaşılacaktır. Şimdilik tahminimiz üzerine Ramo dizisi başrol oyuncusu Ramazan karakterinin etrafında şekillenecek. Haksızlığa karşı baş kaldıran ve sevgiyi her şeyin önüne koyan Ramo’nun sıradışı hayatının hikayesi ile aile, adalet, intikam, dostluk ve aşk eksenindeki derin çatışmanın ekrana geleceği Ramo, merak uyandıran hikayesiyle ekran yolculuğuna çıkmaya hazırlanıyor.

RAMO OYUNCU KADROSU

Murat Yıldırım (Ramo)

Esra Bilgiç (Sibel)

İlker Aksum (Hasan)

Yiğit Özşener (Yavuz)

Görkem Sevindik (Boz)

İdil Fırat (Fidan)

Cemre Baysel (Fatoş)

İlhan Şen (Neco)

Rüzgar Aksoy (Halef)

İlkay Kayku (Neslihan)

Macit Koper (Durdu)

Genel bakış

Editör: TE Bilisim