Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için oyuncu arayışlarına devam eden Fenerbahçe öncelik verdiği savunma hattı için İtalya Ligi Serie A’da forma giyen iki isme yoğunlaştı.

SOL BEKE ÇÖZÜM RODRİGUEZ

Süper Lig’in ilk yarısında büyük problemler yaşadığı sol bekte sık sık Nabil Dirar’ı oynatmak zorunda olan teknik direktör Ersun Yanal’ın bu bölgedeki sorunu Milan’da forma giyen Ricardo Rodriguez’le çözmek istediği öğrenildi. Bu doğrultuda İsviçreli oyuncuyla masaya oturan ve anlaşmaya varan Fenerbahçe’nin Milan’lı yöneticilerle de görüşmelerini sürdürdüğü kaydedildi. FFP kriterleri sebebiyle Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli’nin kiralama, opsiyonlu satın alma gibi farklı seçenekleri masaya yatırdığı belirtildi.

ROMA TAMAM, SIRADA JESUS VAR

Sol bek sorununu Ricardo Rodriguez ile çözmeye yakın olan Fenerbahçe’nin stoperdeki hedefi ise bir diger İtalyan takımı Roma’da forma giyen Juan Jesus. Fenerbahçe bu transfer girişiminde ise Rodriguez’in tersine Roma’yla herhangi bir sıkıntı yaşamayan Brezilyalı oyuncuyu ikna etmekte zorlanıyor. Oyuncu ile yıllık ücret pazarlıkları sürerken, iki tarafın da en kısa süre içerisinde orta yolu bulması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim