Levent Gültekin-İstanbul

Yaz ayı transfer döneminde yönetimden ısrarla kanat forvet istemesine rağmen elindeki Babel’e yetinen Fatih Terim’e Onyekuru’dan sonra bir kötü haber daha geldi.

15 milyon euro ödediği Onyekuru’yu kiralamaya sıcak bakmayan, kiralasalar bile sözleşmesine zorunlu satış opsiyonu koydurmak isteyen Monaco’nun ağır şartlarını kabul edemeyen Galatasaray’ın bonservisi elinde olan Ahmed Musa’yı gündemine alırken, Nijeryalı futbolcunun Galatasaray’ı üçüncü hatta dördüncü seçeneğe alması sarı kırmızılı yönetimi hayal kırıklığına uğrattı.

YENİ ROTA İSPANYA

Galatasaray’la görüşmesine rağmen CSKA Moskova’ya daha sıcak bakan Ahmed Musa’nın Valencia’dan aldığı teklifle rotasını İspanya’ya çevirdiği, 28 yaşındaki oyuncunun Ocak ayında ‘yarasalarla’ masaya oturacağı bildirildi.

La Liga’da kötü bir dönem geçiren ve devre arasında takımını güçlendirmek isteyen Javi Garcia’nın Ahmed Musa’yı kadrosuna katacağı öğrenilirken, anlaşmanın önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacağı ifade edildi. Daha önce Leicester City’de de oynayan Ahmed Musa 2018 yılında 16,5 milyon euro karşılığında Al Nasr’a transfer olmuştu.

Editör: TE Bilisim