Altındağ ilçesi Ömer Halisdemir Bulvarı’nda sabah saatlerinde, yağış nedeniyle kontrolden çıkan belediye otobüsü, yol üzerindeki yolcu durağı ve üst geçit asansörüne çarptı.

Kaza sabah saatlerinde bulvar üzerinde seyreden Mustafa U. yönetimindeki 06 BV 9223 plakalı belediye otobüsü yağış nedeniyle kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan otobüs yol üzerinde bulunan üst geçide ait asansöre çarpması sonucu yola savruldu. Yaşanan kazanın hemen ardından olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralandığı öğrenilen sürücü Mustafa U. itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkartılırken, otobüste bulunan 11 yaralı da ambulanslarla belgedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazada 1’i ağır 12 kişi yaralanırken, üst geçit ve asansör hasar gördü.

Sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi.

Yaralıların hastaneye sevk edilmesi çalışmaları sürüyor.

“ŞOFÖR ‘YARALIYIM KURTARIN’ DİYE BAĞIRIYORDU” 

Olayın görgü tanığı olan esnaf Mustafa Danacı, “Olay anında buradaydık. Şiddetli bir ses duyduk. Yer yerinden oynadı. Biz hemen çıktık. Şoför ‘Yaralıyım kurtarın diye bağırıyordu’ ön kapı açılmayınca orta kapıdan içeri girdik. Yaralıları çıkardık. Daha sonra ambulanslar geldi. O anda 2 tane hemşire geçiyordu buradan. Yardımcı oldular sağ olsunlar. Gerekeni yaptık. Fakat şoförü çıkarmadık” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim