10 Şubat 2020 Pazartesi günü Ordu’da okullar tatil mi? Türkiye’nin özellikle Karadeniz Bölgesi’nde yaşayan vatandaşlar yoğun kar yağışı sebebiyle tatil açıklamalarını araştırmakta. Kar yağışı alan illerimizden biri olan Ordu’da yarın okullar tatil olacak mı, Ordu Valisi Seddar Yavuz tatil açıklaması yaptı mı diye merak eden öğrenci ve veliler, resmi makamlardan gelecek açıklamalarda okullar tatil mi sorusuna yanıt arıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre özellikle Karadeniz Bölgesi’nin hafta başında kar yağışı alacağı belirtiliyor. Hem tatil yapmak, hem de kartopu oynayarak kışın tadını çıkarmak isteyen öğrenciler tatil açıklamalarını büyük bir hevesle takip ediyor! Peki, Ordu’da yarın okullar tatil mi? 10 Şubat Pazartesi Ordu Valisi Seddar Yavuz kar tatili açıklaması yaptı mı? Son dakika gelişmeleri haberimizde!

Ordu’da yarın okullar tatil mi? 

Ordu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları dolayısıyla il genelinde 10 Şubat Pazartesi günü, ilk ve orta dereceli okullar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde eğitim öğretime 1 gün ara verildiği belirtildi. Açıklamada, engelli ve hamile kamu personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Ordu’da hava durumu 10 Şubat Pazartesi

Bugün kar yağışının görüldüğü kentte yarın havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor.

Yağışın yüzde 20 oranında görüleceği Pazartesi günü Ordu’da rüzgar saatte 13 km hızda esecek. Tahminlere göre nem oranının ise yüzde 50 seviyesinde olması bekleniyor.

Kentte yarın en düşük hava sıcaklığının -4, en yüksek sıcaklığın ise 3 derece olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim