Fox Tv’nin sevilen dizisi Mucize Doktor yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı sorusu araştırılıyor. Corona virüsü tedbirleri kapsamında bazı dizi ve programlar çekimlerine ara verdi. Mucize Doktor 28. bölümün de ekrana gelip gelmeyeceği takipçiler tarafından merak ediliyor. Dizinin hayranları 26 Mart Perşembe Fox Tv yayın akışını araştırıyor. Hastaneye tedaviye gelen Ali Vefa’nın babası ölecek mi? Ali Vefa’yı köşeye sıkıştıran Dr. Tanju’nun öfkesi, Ali Vefa’nın nöbetler!.. Yeni bölümde yine heyecan dorukta olacak. Tüm bu karmaşanın yanında Nazlı ve Al Vefa aralarındaki engelleri bir bir aşıyor mu? 28 bölümde heyecan dolu ve duygusal sahneler için Mucize Doktor bu akşam var mı? Mucize Doktor fragmanı 28. bölüm ve 26 Mart Perşembe Fox Tv yayın akışı detayları haberimizde!..

Mucize Doktor bu akşam var mı?

Ekranların en sevilen dizilerinden bir olan Mucize Doktor heyecan dolu 28. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Fox Tv’de izleyicisiyle buluşacak.

Mucize Doktor 28. bölüm 1. fragmanı İZLE!

Mucize Doktor 28. bölüm 2. fragmanı İZLE!

”Gerçek sevgi her şeyi aşar!”

Ali vefa ve Nazlı hayranlarını bu bölümde sürpriz gelişmeler bekliyor!..

26 Mart Perşembe Fox Tv yayın akışı…

07:15 Çalar Saat 10:00 Çağla ile Yeni Bir Gün 12:15 Yasak Elma 14:00 Temizlik Benim İşim 16:00 Zuhal Topal’la Sofrada 19:00 FOX Ana Haber 20:00 Mucize Doktor (28. yeni bölüm)

Editör: TE Bilisim