Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Ekipleri pandemiye rağmen altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Pandemi nedeniyle çalışmalara geç başlayan ekipler, sezon boyunca toplamda bir milyon 850 bin metrekare asfalt çalışması yaptı. Merkez ve taşra mahallelerde çalışan ekipler ilçe genelinde yollara sıcak asfalt ve sathi kaplama asfalt uygulamasıyla yolları güvenli hale getirerek standartları yükseltti. Fen İşleri ekipleri asfaltlama çalışmalarının yanı sıra 350 bin metrekare parke ve yüz 10 bin metre bordür çalışması gerçekleştirdi.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler 2020 yılında 2 Milyon metrekare asfaltlama, 450 bin metrekare parke ve 150 bin metre bordür çalışması yapma hedefini pandemiye rağmen yüzde 90 oranında tutturdu. Selçuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mevsim koşulları el verdiği sürece çalışmalarını sürdürerek yıl sonuna kadar hedefi tutturmayı planlıyor.

BAŞKAN PEKYATIRMACI; “ALTYAPIDA PANDEMİYE RAĞMEN ÖNEMLİ YOL KAT ETTİK”

Altyapı çalışmalarına pandemi nedeniyle yeni normal süreciyle birlikte başladıklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Altyapı çalışmalarımıza geç başlamamıza rağmen önemli bir yol kat ettik. Hedeflediğimiz noktaya yüzde doksan oranında yaklaştık. Tabi asfaltlama çalışmalarımız bir taraftan da devam ediyor. İlçemizdeki yolları sürücülerin daha hızlı gitmesi için değil, daha güvenli yolculuk yapmaları için güçlendiriyoruz. Bu noktada taşra mahallelerimizin yanında ilçe merkezinde trafik açısından önemli prestij caddesi diyebileceğimiz caddelerimizde çalışmalarımızı tamamladık. Tabi kar yere düşmeden iş bitmez. Biz de bu düşünce ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte bu çalışmalarımızı tamamlayarak hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim