FOX TV’nin en fazla izlenen dizilerinden Mucize Doktor’da Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan gibi oyuncuların rol alıyor. Mucize Doktor dizisi bu akşam yeni bölümde Ferda ve Ali bir türlü Adil’le ilgili ortak bir karara varamaz. Ali’nin tek şansı hem iş hem de özel hayatında bir şekilde orta yolu bulmaktır. Bu gelişmeleri kaçırmadan Mucize Doktor canlı izlemek isteyenler seyirciler FOX TV ile Mucize Doktor 34. bölüm canlı izle seçeneği için gerekli bilgileri araştırıyor. Merak edilenler haberde yer alıyor.

MUZİCE DOKTOR 34. BÖLÜM ÖZETİ

Ali iddiayı bilerek kaybettiği için Nazlı’yla araları bozuktur. Tanju misilleme olarak bir baş asistanlık yarışı başlatınca Ali’yle Nazlı tekrar kıyasıya rekabet etmek zorunda kalırlar ve iş iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Ama bütün bunlar olurken Ali’nin aklında bambaşka bir şey vardır; o da Ferda’nın süratle iyileşme sürecine giren Adil’i Ali’den kıskanmasıdır. Ferda ve Ali bir türlü Adil’le ilgili ortak bir karara varamaz. Vakalar ve baş asistanlık yarışı süratle finallerine tırmanır ve Adil hakkında son karar verilirken Ali’nin tek şansı hem iş hem de özel hayatında bir şekilde orta yolu bulmaktır.

MUZİCE DOKTOR 34. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

MUCİZE DOKTOR OYUNCULARI KİMLER?

Başrolünü Taner Ölmez’in üstlendiği, kadrosunda Onur Tuna, Sinem Ünsal, Seda Bakan, Hazal Türesan, Murat Aygen, Fırat Altunmeşe, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut VE Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncuları da barındıran “Mucize Doktor” FOX’ta.

Editör: TE Bilisim