Üniversitelerin 4 yıllık (lisans) bölümlerinden mezun olan adaylar, memur olabilmek için Kamu Personel Seçme Sınavı’na girdi. Sınavda yoğun ter döken öğrenciler sınavın hemen ardından puanlarını hesaplayabilmek için heyecanla KPSS sınav soruları ve cevap anahtarı kitapçığını ne zaman ve nereden yayınlanacağını araştırıyor. Peki, KPSS soruları zor muydu kolay mıydı? 2020 KPSS soruları ve cevapları ne zaman nereden yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

KPSS SORULARI ZOR MUYDU KOLAY MIYDI?

Sosyal medyada da gündem olan KPSS soruları hakkında bazı tweetler;

2020 KPSS SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN NEREDEN YAYINLANACAK?

Günün ilk oturumu olan Genel Kültür ve Genel Yetenek sınavı saat 10.15’te başladı ve adaylara 130 dakika süre tanınırken ikinci oturum kapsamında saat 14.45’te başlayacak Eğitim Bilimleri sınavı içinse adaylara 100 dakika süre verildi. 2020 KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek Soruları ve cevap anahtarı ile Eğitim Bilimleri soruları ve cevap anahtarı bugün saat 17:00’den sonra yayınlanması bekleniyor. En geç ise yarın sabah saat 9:00’dan sonra erişme açılacak. KPSS lisans sınavı soru ve cevap kitapçığı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içerisine eklenecektir.

HER YIL BINLERCE VATANDASIN BASVURDUGU KAMU PERSONELI SECME SINAVI (KPSS) BUGUN YAPILIYOR. BUGUN IKI OTURUM SEKLINDE YAPILACAK SINAVIN “GENEL KULTUR VE GENEL YETENEK” OTURUMU SABAH SAAT 10.15’TE BASLADI. (FOTOGRAF: ISTANBUL,DHA)

Editör: TE Bilisim