Kuruluş Osman, bu akşam uzun bir aranın ardından yeniden izleyicisiyle buluşacak. Yılbaşı resmi tatili, reklam anlaşmaları ve geçtiğimiz hafta Rizespor-Galatasaray Türkiye Kupası karşılaşması canlı yayını dolayısıyla yayın hayatına ara veren Kuruluş Osman, bu akşam ATV’de saat 20.00’da izleyicisiyle buluşacak. İlk etapta Diriliş Osman olarak adını duyurup ardından Kuruluş Osman olarak ekranlara gelen dizide Ertuğrul Bey yaşıyor mu, diziye dönecek mi gibi detaylar en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Engin Altan Düzyatan’ın bu konuda kısa bir ifadesi üzerine daha da heyecanlanan takipçiler, ilerleyen bölümlerde yaşanacak gelişmeleri merak ediyor. Peki, Ertuğrul Bey, Kuruluş Osman’da oynayacak mı? Ertuğrul Bey öldü mü, diziye dönecek mi? İşte merak edilen detaylar!..

Ertuğrul Bey, Kuruluş Osman’da oynayacak mı? Ertuğrul Bey öldü mü, diziye dönecek mi?

Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdığı Ertuğrul Bey’in Kuruluş Osman’da rol alacağı konusunda henüz net bir bilgi bulunmamaktadır. Dizinin ilk bölümlerinden beri ‘yaşadığı’ ifade edilen Ertuğrul Bey’in diziye dönüp dönmeyeceği konusu yanıt bekliyor.

İzleyicilerin beklentileri, Diriliş Ertuğrul’da Engin Altan Düzyatan’ın canlandırdığı Ertuğrul Bey karakterinin, Kuruluş Osman’da obaya geri dönmesi yönünde. Bu konuda beklentilerin artmasının nedeni ise, Düzyatan’ın geçtiğimiz haftalarda kendisine yöneltilen ‘diziye dönmek ister misiniz’ sorusuna verdiği yanıt olmuştu. Düzyatan, ‘Şu an için öyle bir şey konuşmadık, haberimiz yok yani’ ifadesini kullanmıştı.

Ardından son bölüm fragmanında yansıyan bazı detaylar, bu konudaki beklentileri daha da yükseltti. 7. bölüm fragmanında Osman Bey ile Dündar Bey’in yüzleştiği sahneler ekrana yansırken, Ertuğrul Bey’in de yeniden obaya döneceğinden bahsediliyor.

Diriliş Ertuğrul’da ‘Ertuğrul Bey’ karakterinde rol alan Engin Altan Düzyatan.

Ertuğrul Bey öldü mü?

Dizinin ilk bölümlerinde, Dündar Bey tarafından Ertuğrul Bey’in Konya’da olduğu, birtakım görüşmeler yaptığı dillendirilmişti. Eğer Ertuğrul Gazi obaya geri dönecek olursa, karakteri kimin canlandıracağı takipçiler tarafından tartışılan ve son derece merak edilen konuların en başında geliyor.

Ertuğrul Bey diziye dönecek mi?

Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, diziye geri dönüp dönmeyeceği konusunda kendisine yöneltilen sorulara şöyle cevap vermişti;

‘Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor. Sağ olsunlar! Görüyorum, takip ediyorum… Çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında yeni bir dizi. Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum.’

Kuruluş Osman’da, Osman Bey karakterinde rol alan başarılı oyuncu Burak Özçivit.

Bu akşam 7. bölüm ekranlara geliyor!

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde çekilen ve ilk etapta da Diriliş Osman adıyla duyulup karşımıza ‘Kuruluş Osman’ olarak çıkan dizinin, uzun bir aranın ardından bu akşam ekranlara gelecek olan 7. bölümü, büyük bir heyecanla bekleniyor.

Editör: TE Bilisim