EBA seminer canlı yayın izlemek isteyen öğretmenlerimiz, EBA mesleki çalışma canlı yayın ve MEBBİS giriş detaylarını araştırıyor. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu yaz online olarak yapılması kararlaştırılan öğretmenlerin mesleki çalışma programları dün itibariyle başladı. 22 – 30 Haziran tarihleri arasından TV yayını ve internet üzerinden takip edilebilecek programla ilgili detaylara haber içeriğinden ulaşabilirsiniz.

EBA seminer canlı yayın izle! EBA mesleki çalışma canlı yayın ve MEBBİS giriş detayları

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), koronavirüsle mücadele dönemi normalleşme süreci kapsamında yaklaşık 1 milyon öğrencinin yaz dönemi mesleki çalışmalarının, online olarak EBA üzerinden yapılmasını kararlaştırdı. Online seminerleri kaçırmak istemeyen eğitimciler, MEBBİS giriş, EBA öğretmen girişi nasıl yapılır, EBA seminer canlı yayın izleme detaylarını araştırıyor.

EBA seminer canlı yayın izlemek için tıklayın!

MEBBİS giriş ekranı için tıklayın!

EBA seminer canlı yayınları nasıl planlandı?

22 Haziran 2020 Pazartesi itibariyle başlayan online seminerler, EBA üzerinden merkezi olarak yürütülüyor. Daha sonra her okul Zoom, Teams gibi programlar üzerinden kendi toplantılarını gerçekleştirmeye devam edebilecek.

EBA öğretmen girişi nasıl yapılıyor?

EBA öğretmen girişi yapmak için, EBA uygulamasına ya da www.eba.gov.tr adresine giriş yaparak ardından EBA öğretmen girişi seçeneğine tıklanıp MEBBİS veya e-devlet şifresi ile açılan sayfadan giriş yaparak sisteme katılabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim