Masumlar Apartmanı dizisi izleyiciler tarafından merak ediliyor. TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinin bu akşam yeni bölüm var mı sorusu sıkça araştırılıyor. Dizi severlerin merakla beklediği yeni bölümde nelerin yaşanacağı ise merak konusu. Peki, Masumlar Apartmanı yeni bölüm bugün var mı? 12 Ocak TRT 1 yayın akışı programı ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

Salı akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Masumlar Apartmanı bu akşam var mı sorusunun yanıtı dizinin hayranları tarafından sıkça sorgulanıyor. 17.yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması nedeniyle dizinin yeni bölümünün ekranlarda yer almayacağı öngörülüyor.

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜM BUGÜN VAR MI?

Masumlar Apartmanı 17. bölüm bu akşam ekranlarda olmayacak. Yılbaşı nedeniyle 1 hafta ara verilirken yeni bölüm 12 Ocak Salı günü ekrana gelecek.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Safiye, Naci’nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru’nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır. Gülben ise ablasındaki değişime tanık olmaktan mutlu, küçük müdahalelerle Safiye ve Naci’yi bir araya getirmek için çabalamaktadır. Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye’nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur.

Ege’nin Haluk’u eve getirmesi, İnci’nin duygularını altüst eder. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepkiyi gösterir. Han ve İnci, bütün bu olayların üstüne radikal bir karar alırlar.

12 OCAK TRT 1 YAYIN AKIŞI PROGRAMI

08:00 Dr. Yerebakan ile Hayatın Ritmi 09:00 Türkan Hanım’ın Konağı 11:00 Kalk Gidelim 13:40 Fazlası Zarar 15:45 Acemi Anneler 17:15 Seksenler 19:00 Ana Haber 20:00 Yerli dizi : Masumlar Apartmanı 00:15 Yerli dizi

Editör: TE Bilisim