Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yeni Hayat dizisi yeni bölümü ile ekrana geliyor. Gizemli hikayesi ile seyirciyi etkilemeyi başaran dizinin 4. son bölümünde, Yasemin ölümle yüzleştiğinde kurtarıcısı bir kez daha Adem olur. Ancak kurşunların hedefinden kurtulamaz.. Bu gelişmeleri kaçırmak istemeyen izleyiciler, Yeni Hayat 4. bölüm tek parça izlemek istiyor. Kanal D’de yayınlanan Yeni Hayat 4. bölüm kesintisiz full HD izlemek için yayın bilgileri haber metninde yer alıyor.

YENİ HAYAT 4.  BÖLÜM ÖZETİ…

Yasemin’in kaçırılmış olması herkesi harekete geçirir. Timur ne olursa olsun karısını kurtaracaktır. Gereken yardımı ve desteği Adem’den talep eder. Adem kaçırılmadaki tüm şüphelerine rağmen bu durumu Timur’un güvenini kazanıp, yerini sağlamlaştırmak ve sonrasında da onun karanlık işlerini çözebileceği bir fırsat olarak görür. Tüm bunlar yaşanırken Yasemin ona hazırlanan kötü sondan habersiz yeni hayatına bir adım daha yaklaştığını düşünmektedir.

Yasemin ölümle yüzleştiğinde kurtarıcısı bir kez daha Adem olur. Ancak kurşunların hedefinden kurtulamaz. Yasemin bu olayla ilk kez kalbini Adem’e açar ve Adem Timur’un gerçek yüzüyle tanışır. Peki şimdi ne olacaktır? Adem Yasemin’i korumak zorundadır üstelik de kocasından. Tüm bu kaosun ortasında, Adem ve Yasemin telefonlarına gelen bir fotoğrafla şok olurlar. Üstelik aynı mesaj başka birine daha gitmiştir.

Yeni Hayat yeni bölümüyle Perşembe akşamı 20.00’de Kanal D’de!…

YENİ HAYAT 4. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Editör: TE Bilisim