TV yayın akışı detaylarında bugün Star Tv yayın akışı merak ediliyor. Sefirin Kızı dizisinin yeni bölümünü ve fragmanını heyecanla bekleyen izleyiciler sık sık konu hakkında araştırma yapıyor. Pazartesi akşamları izleyicisiyle buluşan Sefirin Kızı dizisi bu akşam var mı, yeni bölüm yayınlanacak mı soruları sık sık sorgulanıyor. Neslihan Atagül, Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu ve muhteşem kadrosunun başarılı oyunculuğuyla Nare ve Sancar’ın destansı aşkını anlatan Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı? Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Star Tv 27 Nisan yayın akışı Pazartesi detayları haberimizin devamında!..

Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam var mı? Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sefirin Kızı 16. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Koronavirüs nedeniyle yayına ara veren dizinin çekimlerine henüz başlanmadı. Bu hafta da ekrana gelemeyen dizinin yeni bölüm tarihi ise henüz belli değil.

Sefirin Kızı dizisinin yayın saatinde bu akşam, ‘Everest’ adlı film ekranlara gelecek.

15. son bölümde Sancar’ın Nare’ye söyledikleri karşısında büyük bir yıkım yaşayan Nare, Sancar’a artık yüreğinin tüm kapılarını kapattı.

Tam her şey yoluna giriyor derken büyük bir çıkmaza giren Sancar yaptığı hatanın bedelini çok ağır ödeyecek.

Bundan sonra Sancar’ın adını anmamaya nasuh tövbesi eden Nare imkansız aşkın pençesinde çektiği acılarından bir gün kurtulabilecek mi? Küçük Melek’in anne ve babasıyla bir arada kurduğu hayaller gerçekleşcek mi?

Duygu dolu anların yaşandığı final sahnesinin ardından hayranları tarafından yeni bölümü merakla beklenen dizi hakkında son dakika gelişmelerine ilerleyen günlerde dirilispostasi.com sitemizde yer verilecektir.

Star Tv yayın akışı 27 Nisan 2020 Pazartesi

07:00 Mesut Yar ile Bugün 09:20 Evde Hareket Zamanı 10.45 Kiralık Aşk 13:30 Gerçeğin Peşinde 16:45  Erkenci Kuş 18:45 Star Ana Haber 20:00 Everest 22:30 Everest

Editör: TE Bilisim