15 Nisan Çarşamba ortaokul, lise ve ilkokul ders programlarına göre saat 09.00’da başlayan EBA TV canlı yayın dersleri belli aralıklarla tekrar yayınlarıyla da öğrencilerin istifadesine sunuluyor. Koronavirüs (coronavirus) tedbirleri nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve TRT işbirliği ile uygulanmaya başlanan EBA TV ile uzaktan eğitim programları sürüyor. Öğrenciler, EBA ortaokul canlı izle! TRT EBA ilkokul, ortaokul, lise canlı izle! 15 Nisan Çarşamba ders programı detaylarını araştırıyor. EBA TV ders programı detayları, haftalık olarak yayınlanan listeden öğrenilebiliyor. İnternet üzerinden yayınlara ulaşmak isteyen öğrenciler için, EBA ortaokul canlı izle! TRT EBA ilkokul, ortaokul, lise canlı izle! 15 Nisan Çarşamba ders programı detayları haberimizde yer almaktadır.

EBA ortaokul canlı izle! TRT EBA ilkokul, ortaokul, lise canlı izle! 

EBA TV’de ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için dersler üç kanal üzerinden canlı olarak takip edilebiliyor. İlkokul, ortaokul ve lise EBA TV canlı yayınlarına aşağıdaki bağlantılardan erişebilirsiniz.

TRT EBA İLKOKUL CANLI İZLE!

TRT EBA ORTAOKUL CANLI İZLE!

TRT EBA LİSE CANLI İZLE!

15 NİSAN ÇARŞAMBA ORTAOKUL, İLKOKUL, LİSE DERS PROGRAMI

Uzaktan eğitim döneminde öğrencileri EBA TV’den ve eba.gov.tr internet sayfası üzerinden EBA TV yayın akışını takip ederek, kendi sınıflarına ait ders anlatımlarını, o haftanın hangi gününde ve saatinde yapılacağını öğrenerek ve kendileri için belirlenen saat aralıklarında ders yayınını takip edebileceklerdir.

EBA TV 13-17 Nisan ilkokul, ortaokul ve lise ders programları şöyle;

Editör: TE Bilisim