TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışması bu akşam da milyonları ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yarışmacılar, izleyicinin dikkatini çekerken sık sık sosyal medyada da gündem oluyor. Programa ikinci kez katılan Gülşah Suna 3 yaşından beri yemeğe olan ilgisiyle edindiği tecrübesini MasterChef Türkiye’de konuşturmaya hazırlanıyor. Peki, Masterchef Gülşah kaç yaşında, mesleği nedir? Gülşah Suna kimdir, nereli? Detaylar haber içeriğinde…

MASTERCHEF GÜLŞAH KAÇ YAŞINDA, MESLEĞİ NEDİR? GÜLŞAH SUNA KİMDİR; NERELİ?

10 Ekim 1992 Üsküdar doğumlu Gülşah Suna, 28 yaşında ve asıl mesleği hipodromlara at yetiştirmek. Yarış atı yetiştiren Gülşah Suna, pandemi dönemi nedeniyle işsiz kalmış. Geçen sene de MasterChef’e katılmış fakat ilk turda çok konuştuğu için yemeğe koyması gereken köfteyi tavada unutmuş ve bu yüzden şeflerden hayır oyu almış. Gülşah Suna Ayrıca havacılık üzerine özel bi şirkette çalışıyor. 3 yaşından beri yemek yaptığını söylüyor. Yemek yapmak ve yaptığı yemekleri insanların beğenmesi aldığım en büyük zevkleri arasında.

MasterChef Türkiye’de şansını bir kez daha deneyen Gülşah Suna “Yemek yapmak bir sanattır. Ben iyi bir sanatçı olduğumu düşünüyorum. Umarım bu sene şefler lezzetimi beğenirler ve iyi bir tabak çıkartmışımdır.” dedi.

Editör: TE Bilisim