Bizleri duygudan duyguya götüren, zamanlar ve mekanlar arası yolculuğa çıkan bu filmleri izlemeniz tavsiye olunur. İşte, Dünya’da gelmiş geçmiş en çok izlenen filmler arasından 7 tavsiye…

1) Titanic (1997)

Dünyanın en çok izlenen filmleri listemizin ilk sırasında Titanic filmi yer almaktadır.

Listemize herkes tarafından sevilen bir klasik ile başlıyoruz. Titanic, tartışmasız en çok izlenen filmler arasında yer almaktadır. Ross ve Jack arasında geçen büyülü aşkın anlatıldığı filmin replikleri bile hala hafızalardan silinmiş değil. Tarihte meydana gelmiş Titanic felaketinin bir aşk hikayesi etrafında anlatıldığı film, dünya çapında 3 milyondan fazla seyirciye ulaşmış durumda.

En İyi Anime Filmler Arasından 9 Öneri

Kültür Sanat

Habere Git

2) Avatar (2009)

Dünyanın en çok izlenen filmleri listemizin ikinci sırasında Avatar filmi yer almaktadır.

İzleyenleri Pandora isimli bir gezegende geçen maceraların içine sürükleyen Avatar filmi, yok olmak üzere olan Na’vi isimli bir topluluğu anlatıyor. Barış içinde yaşayan, doğal yapıları bozulmamış olan ve kendi kültürlerini yaşatmaya çalışan bu topluluğun dünyasına girdiğimiz filmde, seyirciyi etkileyen bir hikâyeye şahit oluyoruz. Usta yönetmen James Cameron tarafından yönetilen film, toplamda 2,5 milyon seyirciyle buluştu.

3) Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor (2015)

Dünyanın en çok izlenen filmleri listemizin üçüncü sırasında Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor filmi yer almaktadır.

40 yıllık bir geçmişe sahip olan Yıldız Savaşları, dünyada en büyük hayran kitlesine sahip yapımlardan biri. Klasikler arasında gösterilen ve 2015 yılında yeni bir devam filmiyle gelen Star Wars, sevenleri tarafından heyecanla karşılandı. Filmin ardından, filmi eleştiren ve serinin klasik yapısının bozulduğunu söyleyen seyirciler olsa da film ülkemizde de çok fazla izleyici tarafından da heyecanla karşılandı. Film Türkiye’de 1,1 milyon kişi tarafından izlenerek 17,1 milyon hasılat yaptı.

En Çok Hasılat Yapan Türk Filmleri Arasından En İyi 8 Yapım ?

Kültür Sanat

Habere Git

4) Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor (2012)

Dünyanın en çok izlenen filmleri listemizin dördüncü sırasında Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor filmi yer almaktadır.

Listemize, çocuk ya da yetişkin fark etmeksizin izleyicilerini kendine bağlayan bir animasyon serisi ile devam ediyoruz. Kahramanlarımızın birçok macerasına ve dostluklarına tanık olduğumuz Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor filminde bu kez dünyanın evrelerinden kıtaların ayrıldığı kısma tanık oluyoruz. Türkçe dublaj sevmeyenlere bile, kendisini Türkçe izletecek kadar iyi bir seslendirmeye sahip olan film dünya çapında 2 milyona yakın kişi tarafından izlenerek Dünya’da gelmiş geçmiş en çok izlenen filmler arasında gösteriliyor.

5) Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (2001)

Dünyanın en çok izlenen filmleri listemizin beşinci sırasında Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği filmi yer almaktadır.

Bir kitap serisinin filme uyarlanmış hali olan Yüzüklerin Efendisi, film uyarlamaları arasında da en çok sevilenlerden biri. Bizi Orta Dünya’da gerçek üstü bir hikâyeye götüren film, hayranları tarafından Orta Dünya hayatının devam ettirileceği kadar da sevildi. Ülkemizde de oldukça heyecan yaratan ve hayran kitlesine sahip olan filmin dünya çapında 2 milyona yakın izlenmesi bulunuyor.

İspanyol filmleri Listesi | En iyi 7 türde İspanyol filmi

Kültür Sanat

Habere Git

6) Avengers: Sonsuzluk Savaşı

Dünyanın en çok izlenen filmleri listemizin altıncı sırasında Avengers: Sonsuzluk Savaşı filmi yer almaktadır.

Marvel üretimi olan filmler, seyirci tarafından her zaman heyecanla karşılanan yapımlardan olmuştur. Sadık Marvel takipçileri, hakkı verilerek yapılmadığını düşündükleri filmlere bile sahip çıkmaya devam ediyor. Bu filmde dünyanın yaşadığı en büyük tehdit durumuna karşı güçlerini birleştiren kahramanları beraber görüyoruz. Filmin dünya çapında 2 milyona yakın kişi tarafından izlendiği biliniyor.

Netflix Tarihi Filmler Arasında En İyi 6 Öneri

Kültür Sanat

Habere Git

7) Hızlı ve Öfkeli 7 (2015)

Dünyanın en çok izlenen filmleri listemizin yedinci son sırasında Hızlı ve Öfkeli 7 filmi yer almaktadır.

Film, dünya çapında en çok izlenen serilerden biri olma özelliği taşıyor. Film o kadar sevildi ki hangi şarkıyı çalsa o şarkı, hangi oyuncuyu oynatsa o oyuncu popüler oldu. Filmde Owen Shaw ve ekibinin mağlup olmasının ardından, sevdiğimiz iyi karakterlerin kendi hayatlarına dönme imkanları varken nasıl tekrar mücadelenin içine çekildiğin görüyoruz. Dünya çapında 3 milyona yakın izlenmesi olan film, Dünya’da gelmiş geçmiş en çok izlenen filmler arasındaki yerini alıyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir:

En İyi Suç Filmleri Arasından Özenle Seçilmiş 7 TavsiyeKültür SanatHabere Git

En İyi Güney Kore Filmleri: Kaçırmamanız Gereken 7 FilmKültür SanatHabere Git

Size 9 Tavsiyemiz Var! İşte en iyi hayatta kalma filmleriKültür SanatHabere Git

Editör: TE Bilisim