2021 BİM çalışma saatleri market müşterisi tarafından merak edilen bir konudur. Türkiye’nin hemen her yerinden mağazası bulunan BİM market ürün yelpazesi ve müşterisine sunduğu indirimli fiyatla ile en çok tercih edilen marketlerden biri olmaktadır. BIM market ürünlerini hesaplı ve avantajlı olarak müşterisine sunar. Marketin her hafta indirimli ürün kataloğu yayınlanır ve bu indirimleri ürünler haftanın belli günlerinde BIM mağazalarında satışa sunulur. BIM market tüm ülke genelinde aynı çalışma prensibine sahiptir. BIM market haftanın her günü müşterisine hizmet vermektedir. BIM market her bölgede ürün yelpazesini kısmi olarak değiştirmektedir. Mağazanın büyüklüğü ve bulunduğu konum itibari ile BIM mağazalarında her hafta indirimli olarak alıcısına sunulan ürünler farklılık göstermektedir. İşte BİM çalışma saatleri hakkında detaylar…

BİM çalışma saatleri 2021

BIM market çalışma saatleri sabah 09.00’da başlamaktadır. BİM marketin kapanışı her gün akşam 21.00’da olmaktadır. BİM market hafta sonu da aynı çalışma saatleri ile hizmet vermektedir.  BİM şubeleri resmi tatil ve bayramlarda müşterisine uygun ürün ve avantajlı fiyatları ile hizmet vermeye devam etmektedir.

BİM Tarihçesi

BİM market tarihçesi çok eski zamanlara dayanmamaktadır. BİM market 1995’de 21 mağaza ile hizmete başlamıştır. BİM market kendi üretimi olan Dost Süt ürününü 1997 yılında mağazalarında müşterilerine sunmuştur. 2001 yılında ülke genelinde yaşanan ekonomik krizde vatandaşlara uygun ve kaliteli ürünleri ile destek olmuştur. 2002 yılında bir çok işyeri gibi BİM mağazası da kredi kartı ile alışverişe imkan sunmuştur. 2003 yılında büyük bir ivme ile güç kazanmış ve net satışı 1 Milyarı geçmiştir. 2004 yılında büyümeye devam ederek 1000 mağaza sayısına ulaşmıştır. 2005 yılında BİM mağazası hisselerinin %44,12’sini halka sunmuştur. 2008 yılında mağaza sayısını 2285’e çıkararak cirosunu katlamıştır. İlk yurt dışı mağazasını 2009 yılında Fas’ta açmıştır. 2010 yılında market zincirleri ile 6.574.000 TL ciro yaparak sektöründe liderlik koltuğuna oturmuştur. 2011 yılında cirosu 8 milyarı geçerek perakende sektöründe en çok tercih edilen market konumuna gelmiştir. 2012 yılında müşterisine BİMcell’i tanıtmış uygun fiyatlar ile iletişim sektöründe de adını duyurmuştur. 2013 yılında Mısır’da mağaza açmıştır. 2015 yılında yeni bir konsept ile FİLE’yi açmıştır. 2016 yılında cirosunu 20 milyara çıkarmıştır. 2017 yılında açık ara liderliği sürmüştür. 2018 yılında FAS ve FİLE ile karlılığa ulaşmıştır.

BİM Kalite Güvencesi Nedir?

BİM market kalite güvencesi müşterilerine sunduğu hizmetlerden biridir. BIM kalite güvencesi şu şekilde özetlenebilir;

Koşulsuz iade garantisi imkanı sunmaktadır

Neden belirtmeden zaman sınırı olmadan fişi ile iade kabul etmektedir BIM ürünleri kalite ve uygun fiyatlı ürün yelpazesi ile müşterisinin cebine dost olmaktadır BİM mağazası ürünlerini kalite ve uygun fiyattan önce müşterisinin sağlığına uygunluğuna önem vererek üretim ve satışını yapmaktadır BİM mağazasındaki her bir ürün BIM kriterlerinden uygunluğu tespit edilerek satışa sunulmaktadır BİM ürünleri belirli periyodlar da laboratuvarda test edilmektedir Hem özel hem resmi hem de yurt dışı laboratuvarlar ile organize bir şekilde ürün denetimlerini yapmaktadır Yılda en az 8000 adet ürün analizleri yapılmaktadır

BİM Aktüel Ürünler

BİM aktüel ürünler her hafta müşterisine birçok çeşitten oluşan uygun fiyatları ürünlerden oluşmaktadır. BİM aktüel ürünleri müşterisine en uygun fiyat garantisini vermektedir. Hem kalitesi hem de fiyatı ile birçok müşterisine her hafta yenilenen aktüel ürünlerini sunmaktadır. BİM akteul ürünler; oyuncak, ev eşyası, beyaz eşya, cep telefonu, nevresim, tekstil ürünler, kadın giyim, erkek giyim, ayakkabı, kozmetik ve gıda gibi birçok ürün sunmaktadır.

BİM Akıllı Alışveriş

BİM akıllı alışveriş ile müşteri ekonomik olarak avantajlı ürünlere sahip olmaktadır. BİM marketlerin internet alışverişlerinde sunduğu imkanlar mağazada sundukları imkanları ile aynıdır. Böylece müşteri markete gitmeden de BİM marketin uygun ürün yelpazesinden yararlanma imkanına sahiptir.

Editör: TE Bilisim