Survivor 2021’de boy gösteren Sancakay Ilım Morgül’ün boyu, yaşı, memleketi ve mesleği merak ediliyor. Ekran başında yarışmayı takip edenlerin yakından tanımak için araştırmalar yaptığı Sancakay Ilım Morgül’ün sporla ve müzikle yakından ilgili olduğu biliniyor. Aynı zamanda Teknik Direktör Ünal Karaman’ın yeğeni olan Survivor Sancakay kimdir, yaşı kaç ve nereli? 2021 Survivor Sancakay’ın boyu kaç, ne iş yapar? Merak edilen bilgiler yazımızda.

Survivor Sancakay kimdir, yaşı kaç ve nereli? 2021 Survivor Sancakay’ın boyu kaç, ne iş yapar?

Survivor 2021 Sancakay Ilım Morgül, 30 Ocak 1997’de İstanbul’da dünyaya geldi.

Çocukluk ve gençlik yıllarını İzmir ve Rize’de geçiren Sancakay Ilım Morgül, 28 yaşındadır.

Teknik direktör Ünal Karaman’ın yeğeni olan Sancakay Ilım Morgül, sporcu kimliğiyle de bilinmektedir.

Spor hayatına ritmik jimnastikle adım atan Survivor Sancakay, Lise 3’e kadar okuduğu İzmir’de futbol kariyerine başladı. Lise 4’te Rizespor’a transferi gerçekleştirilen Morgül, lise öğrenimini de yine bu şehirde tamamladı.

2 yıl Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde, Rus Dili Edebiyatı bölümünde okuyan Survivor 2021 Sancakay Ilım Morgül, iyi derecede İngilizce ve Rusça biliyor.

Morgül, sonraki dönemlerde ise eğitim hayatını İstanbul’da devam ettirdi. Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarına girip kazanarak İstanbul’a yerleşen Morgül, halen 4. sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam etmektedir.

Survivor Sancakay Ilım Morgül, 2 sezon boyunca Kadıköy Theatron sahnesinde Edinburg festivalinden gelen ‘Ofsayt’ oyununda başrol oynadı.

Morgül, 5 yıldır da vocal olarak sahne alıyor. Gitar çalan Sancakay Ilım Morgül, kendi bestelerini de seslendirmektedir.

Survivor 2021 yarışmacısı Cemal Hünal kimdir?

Editör: TE Bilisim