Milli Sporcu Aycan Yanaç, Survivor 2020’nin başarısı ve yeteneğiyle çok konuşulan katılımcılarından biri. Genç oyuncunun hayatı, sportif kariyeri, özgeçmişi ve kişisel özellikleri Survivor takipçilerinin merak konusu. Almanya’da forvet mevkiinde oynayan ve aynı zamanada A Milli Kadın Futbol Takımı’nda forma giyen yetenekli oyuncu Aycan Yanaç kimdir, boyu kaç? Survivor Aycan kaç yaşında ve aslen nereli? İşte merak edilen bilgiler…

AYCAN YANAÇ KİMDİR, BOYU KAÇ? SURVİVOR AYCAN KAÇ YAŞINDA VE ASLEN NERELİ?

Aslen İzmirli olan Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998’de (Akrep burcu) Almanya Nünberg’de dünyaya geldi.

170 cm boyundaki Türkiye A Milli Kadın futbol takımı oyuncusu Survivor Aycan Yanaç, futbol kariyerine Nünberg’de başlayıp ardından Köln’de devam etme kararı almıştır.

Türkiye kadın U-19 takımına da kabul edilen Aycan, 4 Ağustos 2015 gününde Bosna Hersek ekibine karşı, UEFA Geliştirme Turnuvası’nda ilk kez oynamıştır.

Başarılı futbolcu Yanaç, 2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin de iki müsabakasında forma giymiş ve 7 Nisan 2018 tarihinde de Estonya ile oynanacak dostluk maçına, Türkiye kadın milli takımında yer almaık üzere ilk kez davet almıştır.

Spordaki başarılı geçmişi ile ön planda olan ve spor kariyerinde oldukça genç yaşına rağmen hayli başarılara imza atan Yanaç, bugünlerde Survivor 2020 yarışmasında Ünlüler Takımı’nda mücadele veriyor.

Editör: TE Bilisim