Ertuğrul Bey Kuruluş Osman’da oynayacak mı? 5 sezon boyunca Diriliş Ertuğrul’un yıldızı Engin Altan Düzyatan Ertuğrul Gazi karakterindeki başarısıyla hafızalara kazınmış ve adeta dizideki adıyla bütünleşmişti. Dizinin devamı niteliğinde çekilmeye başlanan Kuruluş Osman’da ise yetenekli oyuncu yer almadı. Tarihi kaynaklara göre 1281’de vefat eden Ertuğrul Gazi, 1326’da vefat eden Osman Gazi ile birlikte yer alması beklenirken neden Ertuğrul Bey’in dizide yer almadığı konusu bir soru işareti olmaya devam ediyor. Diriliş Osman hayranlarının Engin Altan Kuruluş Osman’a gelecek mi? Ertuğrul Bey Kuruluş Osman’a dönecek mi? konusundaki ümitleri tükenmek bilmiyor. Oyuncunun attığı her adımda bir işaret arayan takipçiler sosyal medyada Engin Altan Düzyatan ve Mehmet Bozdağ üzerindeki baskılarını sürdürüyor. Peki bu baskı, isyan ve ümitli bekleyiş sonunda Engin Altan Kuruluş Osman’a gelecek mi? Ertuğrul Bey Kuruluş Osman’a dönecek mi? Konuyla ilgili merak edilen son gelişmeler haberimizde olacak…

Engin Altan Kuruluş Osman’a gelecek mi? Ertuğrul Bey Kuruluş Osman’a dönecek mi? İşte hayranları heyecanlandıran gelişme!

Engin Altan Düzyatan ve Diriliş dizisi hayranları Kuruluş Osman’a dönmesini bekledikleri Ertuğrul Gazi için dizinin yapımcısı ve Düzyatan üzerindeki baskılarını sürdürüyor. Sosyal medyadan yapılan her paylaşımda ve dizinin her bölümünde yaşanan gelişmelerde Ertuğrul Bey’in diziye dönmesine dair işaretler arayan ve en ufak değişikliği bu yönde yorumlayan hayranları artık isyanda! Hasret bitsin isteyen Diriliş hayranları bu konuda gelecek müjdeli haberleri bekliyor…

Osman Bey’e eşlik edecek ‘Kayı Ulusu’ kim?..

Geçtiğimiz bölümde Osman Bey’e ‘Magarit keşişlerine karşı olan vazifesinde yalnız olmayacağı, kendi kanından ve kendi canından bir Kayı ulusunun eşlik edeceği’ söylenmişti.

Bu sözlerle nefeslerini tutan Düzyatan hayranlarının o sırada Diriliş Ertuğrul müziğinin de duyulmasıyla büyük bir heyecan yaşayarak, Ertuğrul Bey dizi mi dönüyor heyecanı bir kez daha alevlendi.

Yapım şirketinden veya Engin Altan Düzyatan tarafından yapılmış resmi bir açıklama bulunmuyor ancak takipçiler bu konudaki baskı ve beklentilerinden de vazgeçeceğe benzemiyor.

Yakışıklı oyuncunun son paylaşımlarında sakallarının ve saçının uzun olduğu görülürken, hayranları bunun da sebebini diziye dönüşü şeklinde yorumluyor.

Engin Altan Düzyatan’ın Kuruluş Osman’a dönüp dönmeyeceği hakkında daha önceki gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim