ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster, Urfalı Hikmet Karakurt’un başarısıyla gündemin ve sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. 10 Ekim 2020 akşamı yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster son bölümde Şanlıurfalı Hikmet Karakurt 125 bin TL’lik soruyu doğru yanıtlayarak 250 binlik soruyu açtırmaya hak kazandı. Hikmet’in samimi, mütevazi tavırları herkesi etkilerken, mevsimlik işçi olarak çalışan 8 çocuklu ailenin en büyüğü olan Hikmet’in kendisine yöneltilen her Milyoner sorusuna verdiği doğru yanıtların ardından yaşadığı sevince milyonlarca izleyici de ortak oldu. Peki, Kim Milyoner Olmak İster Hikmet ne kadar kazandı? Kim Milyoner Olmak İster Urfalı yarışmacı Hikmet Karakurt kimdir? İşte Milyoner’deki Urfalı Hikmet hakkında merak edilen bilgiler…

Kim Milyoner Olmak İster Hikmet ne kadar kazandı? 

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu, ATV’nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster Hikmet Karakurt’un gösterdiği başarı vatandaşlardan takdir topladı. Twitter’da büyük destek yağan yarışmacının programda yaşadığı sevinç izleyenleri duygulandırdı. 125.000 TL değerindeki ‘Ali Bahçetepe beton blok kırma rekoru 2015’ sorusunu doğru yanıtlayan Urfalı Hikmet Karakurt, 250.000 TL’lik soruyu açtırmaya hak kazandı. İzleyiciler Hikmet ne kadar kazandı sorusunun yanıtını merak ederken, sürenin dolmasıyla bir sonraki programa ertelenen yarışma sonucu heyecanla bekleniyor.

Tüm jokerlerini kullanan Hikmet Karakurt 250 binlik soruyu yanıtlamadı. Yarışmadan çekilen Urfalı Hikmet 125 Bin TL kazandı.

Urfalı yarışmacı Hikmet’in doğru yanıtladığı 125 bin TL’lik soru

Hikmet Karakurt yarışmada, ‘1 dakikada ve 30 saniyede en fazla beton blok kırma rekorlarına da sahip olan Ali Bahçetepe tek seferde en fazla beton blok kırma rekorunu 2015’te kaç beton blok kırarak elde etmiştir?’ şeklindeki 125.000 TL’lik Milyoner sorusuna, 17, 37, 57 ve 77 olan cevap şıkları arasından “37”yi seçerek doğru yanıtı verdi. 125 bin lirayı almaya hak kazanan Hikmet ve annesinin yaşadığı mutluluk izleyenler tarafından da sevinçle karşılandı.

Ali Bahçetepe tek seferde en fazla beton blok kırma rekorunu 2015’te kaç beton kırarak elde etmiştir? -Milyoner

Televizyon

Habere Git

Kim Milyoner Olmak İster Urfalı yarışmacı Hikmet Karakurt kimdir?

Mevsimlik işçi olarak çalışan ve geçimini bu şekilde sağlayan 8 çocuklu ailenin en büyük çocuğu olan 22 yaşındaki Şanlıurfalı Hikmet Karakurt, Sakarya Üniversitesi Elektrik-Elektronik bölümünde eğitim görüyor.

Hikmet Karakurt, yarışmadan kazanacağı paranın tamamını kardeşlerinin eğitimi için harcama sözü verdiğini aktardı.

Tarlalarda çalışırken radyo dinleyerek zaman geçirdiklerini ifade eden Hikmet, bazı sorulara aile içerisindeki bilgi paylaşımı sayesinde doğru yanıtı verdiğini dile getirdi. Hikmet Karakurt’un hayatından aktardığı kesitler izleyenleri etkilerken, gösterdiği başarı da büyük takdir toplayıp hayranlık uyandırdı.

Editör: TE Bilisim