18 Şubat Salı okullar tatil mi diye merak eden öğrenciler meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre kar yağışı alacak illeri öğrenmek için Türkiye geneli hava durumu araştırmaları yapıyor. Kar yağan illerde Valiliklerden, Kaymakamlıklardan ve Milli Eğitim Müdürlüklerinden gelecek kar tatili açıklamalarını heyecanla bekleyen çocuklar, karın tadını tatil yapıp kartopu oynayarak çıkartmak istiyor. Peki, Yarın okullar tatil mi, 18 Şubat 2020 okullar tatil mi? Güncel, Son dakika 18 Şubat Salı Valilik kar tatili açıklaması yapılan iller!.Yarın hangi illerde okullar tatil edilecek, bugün hangi illerde yoğun kar yağışları soğuk hava ve buzlanma görülecek, gelişmeleri dirilispostasi.com kar tatili sayfasından ve haberimizin içeriğinden takip edebilirsiniz.

Yarın okullar tatil mi, 18 Şubat 2020 okullar tatil mi? Güncel, Son dakika 18 Şubat Salı Valilik kar tatili açıklaması yapılan iller!..

Türkiye geneli Valiliklerden ve diğer resmi makamlardan 18 Şubat Salı kar tatili olduğuna ilişkin henüz bir açıklama bulunmamaktadır. Yapılan güncel, son dakika kar tatili açıklamalarına haberimizin içeriğinde yer verilecektir.

17 Şubat Pazartesi için yoğun kar yağışı uyarısı olan iller!

Kar yağışlarının Hakkâri ve Şırnak civarında yer yer yoğun olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları istenmektedir.

Çığ tehlikesi uyarısı olan bölgeler!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden (MGM) yapılan gözlemler doğrultusunda Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik eğime sahip ve yüksek kar örtüsü olan yerlerinde çığ tehlikesi bulunduğundan vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

MGM Türkiye geneli haritalı hava durumu 18 Şubat 2020 Salı

MGM Türkiye geneli haritalı hava durumu 19 Şubat Çarşamba

Editör: TE Bilisim