Alınan bilgiye göre Fetihtepe Mahallesi Tepe Üstü Sokak’ta bir binanın tadilat yapılan çatısı, etkili olan lodos nedeniyle uçtu. Binanın önünde park halinde bulunan kamyonet, minibüs ve otomobilde hasar oluştu. Olay esnasında çatının düştüğü yerde kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti.

BİR BABA VE ÇOCUĞU SANİYELERLE KURTULDU

Ancak olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerde bir baba ile çocuğunun olaydan saniyelerle kurtulduğu görüldü. Çocuğuyla birlikte ölümden kurtulan baba Burak Aşçı, “Çocuğumla bakkala ekmek almaya gidiyordum. Çocuk yanımda yürüyordu. Kucağına al beni diye ağlamaya başladı. Kucağıma aldım. Sonra ses geldi. Verilmiş sadakamız varmış. Korkmamak elde değil” dedi.

TRAFİĞE KAPATILDI

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Sokak trafiğe kapatılırken polis ekiplerince çevrede güvenlik önlemi alındı. Ekipler, çatının yoldan kaldırılması için çalışmalarını sürdürüyor.

KARTAL’DA AĞAÇ DEVRİLDİ

Bu arada kentte etkili olan lodos hayatı olumsuz etkiliyor. Kartal’da lodos nedeniyle devrilen bir ağaç, park halindeki otomobilde hasar oluşturdu.

Editör: TE Bilisim