FOX TV ekranlarının yeni sezonda yayına giren ve  en sevilen dizilerinden bir haline gelen Zümrüdüanka, 8. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Hayallerinden asla vazgeçmeyen Zümrüt ile Serhat’ın imkansız aşk hikâyesini anlatan ve büyük beğeniyle izlenen Zümrüdüanka reyting listelerinde de zirvelerden düşmüyor. Dizinin 8. bölümünü heyecanla bekleyen izleyiciler, FOX TV ile Zümrüdüanka 8. bölüm kesintisiz izleme bilgilerini araştırıyor. Özgüçler tarafından kaçırılarak zindana atılan ve Serhat ile Azimet hanımın müdahalesi sayesinde kurtulan Suhandan bir çıkmaza girmiştir. Onu bu karanlıktan kurtaracak olan beklenmedik teklife yanıtı ne olacak? Yaşananlara daha fazla tahammül edemeyen Serhat ve Zümrüt konağı terk mi ediyor? Suhandan içinde bulunduğu çaresizlikten kurtulabilecek mi? Başrollerinde Alp Navruz (Serhat Demirkan) ile güzel oyuncu Ceren Yılmaz’ın (Zümrüt Kuloğlu) başarıyla oynadığı sevilen dizide heyecanla beklenen tüm gelişmeler için Zümrüdüanka son bölüm tek parça izle! FOX TV ile Zümrüdüanka 8. son bölüm kesintisiz full izle! (14 Mart) detayları haberimizin içeriğinde! Canlı yayının ardından FOX TV Zümrüdüanka 8. bölümüne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

ZÜMRÜDÜANKA SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE FOX TV İLE ZÜMRÜDÜANKA 8. SON BÖLÜM KESİNTİSİZ FULL İZLE (14 MART)

Serhat ve Zümrüt konağı terk mi edecekler?

Zümrüdüanka’nın 14 Mart’ta yayınlanan 8. bölüm fragmanındaki detaylar takipçileri meraklandırdı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 7. bölümde Serhat’ın başlattığı operasyonu Azimet hanım neticelendirerek Özgüçlerin elinden Suhandan’ı sağ salim alıp geldiler.

Ancak Azimet hanım ve Kudret hanımın yaptığı anlaşma Demirkanlar cephesinde işleri karıştırdı. Akan kanı durdurmak için Suhandan’ı feda eden Azimet hanım diğer yandan Kudret’in sinsi planından habersizdir.

Yeni bölümde Suhandan’ın aldığı beklenmedik teklife yanıtı ne olacak?

Niyazi Çavuş’un söylediklerinin ardından Abbas’ın karşısına çıkan Serhat, karşısında Azimet Ana’yı bulur. Annesiyle ilgili öğrendiği gerçekler Serhat’ı perişan eder!..

Özgüçler’in sinsi planlarından habersiz Demirkanları neler bekliyor?

Serhat’ın, onaylamadığı evliliği engellemek için bundan sonraki hamlesi ne olacak?

‘Vazgeçmeyen birini asla yenemezsin’

Serhat’ın Zümrüt’e karşı inadı kırılacak mı? Hayallerinden asla vazgeçmeyen Zümrüt, Serhat’a sonunda kavuşabilecek mi?.. İmkânsız bir aşkın duygu dolu hikâyesi her cumartesi FOX TV ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor!

Editör: TE Bilisim