Manisa Akhisar’daki bağ evinde cinayete kurban giden 62 yaşındaki Mehmet Avcı’nın katili kim sorusu merak konusu oldu. Manisa’nın Akhisar ilçesine bağlı Selçuklu Köyü’nün dışında bulunan bağ evinde tek başına yaşayan Mehmet Avcı, 10 Ekim 2017 tarihinde öldürülmüş olarak bulunmuş ancak cinayeti işleyen şahıs ya da şahıslar bulunamamıştı. Cinayetin en büyük şüphelisi olan bekçi Ahmet Özdem, 9 ay cezaevinde kalmıştı. Peki Müge Anlı Mehmet Avcı olayında son durum ne? Mehmet Avcı’nın katili kim? Konuyla alakalı detaylar haberimizde…

Mehmet Avcı neden öldürüldü? Mehmet Avcı cinayetinde son durum!

Televizyon

Habere Git

MÜGE ANLI MEHMET AVCI OLAYINDA SON DURUM NE? MEHMET AVCI’NIN KATİLİ KİM?

Konuyla ilgili bir süre cezaevinde kalan Ahmet Bey suçsuz olduğunu iddia etti. Köyde, Perihan Özayman’ın adını çıkardığı ve evli olan Perihan Hanım’ın numarası Mehmet Avcı’ya verdiği iddia edilen Ahmet Bey, cinayetin kilit isimlerinden biri olarak görülüyordu. Cinayetle bağlantısı olabileceği düşünülen Perihan Özayman ile eşi Engin Özayman ve kayınbirader Fatih Özayman da bugün stüdyodaydı. Fatih Özayman, Mehmet Avcı’yı sık sık rüyasında gördüğünü iddia etti. Müge Anlı, Fatih Özayman’a cinayet günü nerede olduğunu sordu.

MÜGE ANLI MEHMET AVCI OLAYINDA SON DURUM NE?

Manisa Akhisar ilçesine bağlı Selçuklu köyünün dışındaki bağ evinde yalnız yaşayan Mehmet Avcı, 10 Ekim 2017 tarihinde öldürülmüş ancak cinayeti işleyen kişi veya kişiler bulunamamıştı. Cinayetin bir numaralı şüphelisi Bekçi Ahmet 9 ay cezaevinde kalmıştı.

MEHMET AVCI’YI KİM NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Mehmet Avcı’nın oğlu babasının katilini bulmak için Müge Anlı yayınına başvurdu ve olayın araştırılmasını istedi. İki yıl sonra Müge Anlı programına konu olan olayda; öldürülen Mehmet Avcı ile Bekçi Ahmet ve kuşçu İsa ile Perihan Hanım’ın eşinin karıştığı olaylara ilişkin yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediliyor. Son iddialara göre Avcı evli olan Perihan Hanıma aşık oldu ve aşk mektubu bırakıp intihar etti. İddialar bununla da sınırlı değildi. Perihan Hanım’ın iddiasına göre Ahmet Bey kendisine uygun olmayan bir teklifte bulunmuştu.

EMNİYET KUVVETLERİ KATİLİ YAKALADI!

Emniyet Kuvvetlerinin yaptığı araştırma sonucunda katil bulundu. Cinayetle ilgili olarak adı geçen Hakan Y. tutuklandı… Hakan Y’nin Mehmet Avcı’yı öldürmüş olabileceği ile ilgili çok sayıda ihbarlar gelmiş ancak Hakan Y. ısrarla canlı yayına bağlanmamıştı.

Editör: TE Bilisim