Levent Gültekin/Özel Haber

Yaz ayı transfer döneminde istediği yıldız futbolcuları takımında görememesine rağmen elindeki mevcut oyuncularla 14 hafta sonunda liderlik koltuğuna oturan Galatasaray’da ‘devre arası’ çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

3-0’lık Hatayspor galibiyetinden sonra yönetime transfer çağrısında bulunan ve net bir golcüyle 6 numara istediğini söyleyen Fatih Terim’in birçok futbolcuyu değerlendirmek üzere scout ekibine yolladığı bildirilirken, başarılı teknik adamın diğer yandan da yerli jenerasyon oluşturmak için kolları sıvadığı kaydedildi.

Son haftalarda Ömer Bayram, Oğulcan Çağlayan, Arda Turan, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Emre Akbaba hatta Ali Yavuz Kol gibi isimlere sık sık forma şansı veren Terim’in bu oyuncuların yanına birkaç kaliteli ayak takviyesi yapmayı hedeflediği belirtilirken, sarı kırmızılı yönetimin Başakşehir’in kapısını çaldığı iddia edildi.

Gol yollarında sıkıntı çeken Başakşehir’e Mbaye Diagne’yi teklif eden Galatasaray’ın Senegalli forvet karşısında İrfan Can Kahveci’yi gözüne kestirdiği anlaşılırken, Göksel Gümüşdağ’ın bu takas hamlesine şimdilik soğuk bakmadığı bilgisi geldi. Oğulcan Çağlayan ve Taylan Antalyalı’ya yakınlığı ile bilinen İrfan Can’ın Galatasaray forması giymek istediği vurgulanırken, iki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğü aktarıldı.

Bu sezon Diagne 15 maçta 8 gol atarken, İrfan Can ise 18 karşılaşmada 5 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Editör: TE Bilisim