Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 56. bölümüyle geçtiğimiz hafta çarşamba akşamı seyircinin karşısına çıktı. Dizinin son yeni bölümünde Çukurova’da dolaşan dedikodular ayyuka çıkarken, Jülide de Ercüment dosyasını yeniden incelemeye alır. Jülide bu işin peşini bırakmamakta kararlı olduğunu belirtince Dr. Sabahattin daha fazla kurcalamamasını rica ediyor. Bir Zamanlar Çukurova 56. yeni bölümü tek parça izlemek isteyen vatandaşlar yine sürpriz gelişmeler ve heyecanlı anlara şahit oluyor. ATV’de Bir Zamanlar Çukurova 56. son bölüm kesintisiz full izlemek isteyenler bir haftadır yeni bölümü bekliyordu. Tv’den canlı izleyemeyen okurlarımız için 56. son bölüm kesintisiz izleme detaylarına ve bölüm özetine haberimizde yer verdik. İşte ayrıntılar…

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 56. SON YENİ BÖLÜMÜ TEK PARÇA FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

SAVCI JÜLİDE, ERCÜMENT DOSYASININ PEŞİNİ BIRAKMAMAKTA KARARLI

Çukurova’da dolayan dedikodular ayyuka çıkınca, Jülide de Ercüment dosyasını yeniden incelemeye alıyor. Jülide bu işin peşini bırakmamakta kararlı olduğunu söyleyince Dr. Sabahattin daha fazla kurcalamamasını bile rica edecektir.

GAFFUR ile ÜZÜM’ÜN KIRMIZI PABUÇLU HİKAYESİ

Gaffur’un Üzüm’ün evlerine getirdiği neşe ile yüzü gülmüştür. Üzüm kızı alıp çarşıya giden Gaffur, küçük kıza en iyi en yeni ayakkabıları alacaktır. Meşhur cimriliğini Üzüm için bırakan Gaffur, günün sonunda Üzüm’den hayatının en kıymetli hediyesine kavuşacaktır.

KONAKTAKİ GİZEMLİ MİSAFİR!

Savcı’nın çalışmaları ve Müjgan’ın yol açtığı gerginliklerin arasında Konak esrarengiz bir misafir ağırladı geçtiğimiz hafta. Yamanlar tarafından hasretle karşılanan konuklar, pek çok konuya aydınlık getirecektir. Komşu konaktan da merakla gözlemlenen misafir, heyecanla da karşılanır. Ancak heyecanın sebebi mutluluk ve şaşkınlıktan çok, bilinmezliktir.

Editör: TE Bilisim