Diriliş Ertuğrul’un ardından bayrağı devralıp TV ekranlarında tozu dumana katan Kuruluş Osman yeni sezon ilk bölüm ne zaman sorusu Çarşamba günlerini en çok aranan konuları arasında. Diriliş dizisi hayranları Kuruluş Osman bu akşam var mı, yeni sezon ne zaman başlıyor, 28. bölüm yayın tarihini öğrenmek istiyor. Başrolünde Burak Özçivit’in Osman Bey karakterini canlandırdığı dizinin yeni sezon tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Peki, Bu akşam Kuruluş Osman var mı? Kuruluş (Diriliş) Osman yeni sezon ilk bölüm fragmanı ve 30 Eylül ATV yayın akışı hakkında izleyicilerin merak ettiği bilgiler metnin devamında.

Bu akşam Kuruluş Osman var mı, yeni sezon ilk bölüm ne zaman?

Kuruluş Osman yeni 2. Sezon (2020-2021 sezonu) ilk bölüm ne zaman başlıyor; ATV’nin büyük beğeniyle izlenen Kuruluş Osman dizisinin 2. sezonda ilk bölüm olarak ekrana gelecek 28. bölümü, 7 Ekim 2020 Çarşamba akşamı saat 20:00’de ekranlarda olacak.

Kuruluş (Diriliş) Osman sezon finalinde neler yaşanmıştı?

Kayı Obası’na yapılan baskını bertaraf ettikten sonra hedefine Sofia ve Kulucahisar Kalesi’ni koyan Osman Bey, Kayı Obası Alpleri ile birlikte kaleyi ele geçirip Sofia’yı alt etmek üzere için plan kurup harekete geçiyor. Osman Bey, Sofia’nın kara şövalelerini nasıl alt edecek? Osman Bey ve Kayılar, Kulucahisar Kalesi’ni ele geçirebilecek mi? Osman Bey, nihayet Sofia’ya ihanetinin bedelini ödetecek mi? Osman Bey’in bu hamlesi uç bölgesinde nasıl bir tepkiyle karşılanacak? Aygül, Hazal Hatun’dan intikamını alacak mı?

İşte Kuruluş (Diriliş) Osman 2. sezon fragmanı;

30 Eylül ATV yayın akışı

08:00 Kahvaltı Haberleri

10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert

13:00 ATV Gün Ortası

14:00 Beni Bırakma

16:20 Esra Erol’da

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Ölümcül Makineler

Editör: TE Bilisim