Mucize Doktor yeni bölüm bu akşam var mı? 7 Ocak Perşembe Star TV yayın akışı bilgileri merakla araştırılmaya başlandı. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta yılbaşı tatili dolayısıyla birçok dizi ve program yeni bölüm yayını yapmamıştı. Mucize Doktor dizisinin yeni bölümü ise bu akşam yayınlanacak mı sorusu yanıt bekliyor. Berhayat Hastanesi’nde ekonomik sıkıntıları aşmak için Ferman asistanlarından üçünü işten çıkarmak zorunda kalıyor. Hastanede başlayan kıyasıya rekabetin galibi kim olacak merak konusu. Peki, Mucize Doktor yeni bölüm bu akşam var mı? 7 Ocak Perşembe Star TV yayın akışı bilgileri metnin devamında…

Mucize Doktor yeni bölüm bu akşam var mı?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor 44. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı sorusu dizinin hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz hafta yılbaşı tatili olması nedeniyle birçok dizinin çekimleri ertelenmişti. Ancak 7 Ocak TV yayın akışına baktığımız zaman bu akşam saat 20:00’da Mucize Doktor yeni bölüm yayınlanacağı bilgisine ulaşıyoruz. İşte, 7 Ocak 2021 Perşembe Fox TV yayın akışı bilgileri ve Mucize DOktor 44. bölüm özeti!..

Berhayat Hastanesi ekonomik bir darboğazdadır ve yeni cerrahi şefi olan Ferman, asistanlarından üçünü işten çıkarmak zorundadır. Tanju, en güçlü adayın Ali olduğuna inanır ve onun baskısıyla Ferman, Ali’ye kendi vakasını verir. İlk kez bir vakanın bütün sorumluluğunu üstlenen Ali çok mutludur, hatta Ezo’nun başına bir sürü iş açması bile keyfini kaçıramaz. Başta üst kademenin gizli tuttuğu bu işten çıkarma meselesi daha sonra herkesçe öğrenilir ve bütün hastanede kıyasıya bir rekabet başlar. Sonunda kazanan kim olacaktır?

7 Ocak Perşembe FOX TV yayın akışı

08:00 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat

11:00 Çağla ile Yeni Bir Gün

13:00 Son Yaz

14:00 Temizlik Benin İşim

16:00 Zuhal Topal’la Sofrada

19:00 Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber

20:00 Mucize Doktor [44. Yeni Bölüm]

23:55 Hepsi Benim

Editör: TE Bilisim