Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin rol aldığı Hekimoğlu dizisiyle ilişkin bilgileri araştırıyor. Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşan, Doctor House dizisinden uyarlanan ve kısa sürede takdirini toplayan Hekimoğlu dizisinin çekildiği hastane merak konusu oldu. Bununla birlikte, Kanal D’de yayınlanan ekranların sevilen dizisi Hekimoğlu’nun çekildiği Valide Atik Hastanesi’nin gerçekte olup olmadığı ve nerede bulunduğu internet üzerinden araştırılıyor. Peki, Hekimoğlu’nun çekildiği Valide Atik Hastanesi haritada nerede? Valide Atik Hastanesi nerede? Gerçekte var mı? Herkesin merak ettiği detaylar haberimizde…

Valide Atik Hastanesi nerede? Hekimoğlu’nun çekildiği Valide Atik Hastanesi haritada nerede?

Kısa sürede seyircisinin beğenisini kazanan Hekimoğlu dizisi, İstanbul Tuzla’da bulunan Okan Üniversitesi Hastanesi’nde çekiliyor. İstanbul Valide Atik Eğitim ve Araştırma Hastanesi adı diziye uyarlanmıştır.

Valide Atik Hastanesi olarak dizide yer verilen Okan Üniversitesi Hastanesi’nin haritada yeri;

Hekimoğlu Dizisinin Oyuncu Kadrosu

Hekimoğlu Dizisi Oyuncu Kadrosu Hekimoğlu dizisinin başrolünde Tümuçin Esen ve Ebru Özkan yer alacak. Dizide başrol oyuncularının yanı sıra Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz da rol alacak. Dr. House dizisinden uyarlanan Hekimoğlu dizisinde Gregory House karakterini Tümuçin Esen canlandıracak.

Editör: TE Bilisim