Uzun yıllar televizyon izleyicisinin takip ettiği Arka Sokaklar 560. bölüm ile ekranlara geldi. Kanal D’de Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar 560. bölüm full izle detayında Tunç’u kurtaracak tek şey Kazım’ın yaşayıp her şeyi itiraf etmesidir. Tunç’un avukatlığını Başak devralır. Bu esnada Kazım hayatını kaybeder. Diziyi kaçırmak istemeyenler için Arka Sokaklar 560. bölüm full izle! Kanal D ile Arka Sokaklar 560. bölüm tek parça kesintisiz izle detayı ve yayın bilgileri haberimizde…

Arka Sokaklar 560. Bölüm Özeti

Nikah günü Tunç’un, Kazım’ı vurmasından sonra polisler Tunç’u gözaltına alırlar. Ekip nikahı yarım bırakıp apar topar emniyete gelir. Kazım ameliyattan yoğun bakıma çıkar. İfadesi alınan Elif de hiçbir şey hatırlamıyordur. Elif’in kapısında nöbet tutan memur da olay sırasında yerinde değildir. Tunç’u kurtaracak tek şey Kazım’ın yaşayıp her şeyi itiraf etmesidir. Tunç’un avukatlığını Başak devralır. Bu esnada Kazım hayatını kaybeder.

Bir şekilde Kazım’ın, Özcan’ın sağ kolu Hilmi ile iletişimi ortaya çıkar. Hilmi sorguya alınır. Durumu öğrenen Özcan, Hilmi’yi polisin elinden almak için dışarıdaki sağlam bağlantılarını kullanır. Ali, Hakan ve Arda’nın da içerisinde bulunduğu araç Hilmi’yi adliyeye götürürken yolları kesilir. Çıkan çatışmada Ali vurulur, Hilmi’de kaçırılır.

Mesut oğlunu kendi elleriyle hapishaneye teslim etmek durumunda kalır. Nikah böyle bir felaket yüzünden iptal olunca Selin artık kendini bırakır ve evlenme fikrini yeniden sorgulamaya başlar.

Suna 18 yaşında ailenin en küçüğüdür. Oktay adında, ailesinin bilmediği sevgilisiyle gizlice buluşarak bir kaç aydır bir ilişki yürütür. Oktay dışardan bakınca çok zengin ve yakışıklıdır. Aslında İdris’e kumar borcu vardır, hapse girip çıkmış sabıkası kabarık biridir. İdris yolunu kesip kumar borcunu isteyince o da parayı bulmak için Suna’yı satmaya karar verir. Suna’nın babası Hulusi, Rıza Baba’nın tanıdığıdır. Kızını bulması için Rıza’dan yardım ister. Ekibimiz hem Suna’yı sağ salim kurtarmanın, hem de fuhuş şebekesini çökertmenin peşine düşer.

ARKA SOKAKLAR 560. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Editör: TE Bilisim