AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin telekonferans sitemiyle gerçekleştirilen MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu

Çelik’in açıklamalarından satır başları:

“Sağlık alanındaki devrimler bugün bizi diğer ülkelere nazaran virüsle mücadele konusunda daha hazırlıklı hale getirmiştir.

Böylesine büyük bir afetle mücadele ederken vatandaşlarımızın hayatından daha kıymetli bir şey yoktur. Ülkemiz salgınla güçlü bir şekilde mücadele ediyor.

SİYASETÇİLERE SPEKÜLASYON TEPKİSİ

Koca koca siyasi partilerin bazı temsilcileri spekülasyon yaymaya çalışıyor. Tüm süreç şeffaflıkla, hesap verilebilirlikle sürdürülüyor. Yıkım siyasetinin zamanı değil. Önemli olan vatandaşımızın hayatının korunmasıdır.

(İtalya ve İspanya’ya gönderilen yardım malzemeleri) ‘Üzerinde niye Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı yazıyor?’ gibi bir yaklaşım içine giriyorlar. Tabii Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı makamı, Türk milletini ve devletini temsil eder. Onun üzerine yazıldığı zaman Türk milleti ve devleti adına ihtiyacı olan bir ülkeye, her zaman olduğu gibi devletimizin ve milletimizin yardımı olarak kayda geçecektir.

KILIÇDAROĞLU’NA YANIT: HAMASET EDİLMESİ AYIP

(Kılıçdaroğlu’nun Milli Dayanışma Kampanyası açıklaması) Buna hamaset denilmesi ayıp. Bugünlerde siyasi hastalık üretmek yaklaşımında olmamak gerekir.

Editör: TE Bilisim