Ağrı Valiliğinden yapılacak kar tatili açıklamasını merak eden öğrenci ve veliler Ağrı’da bugün okullar tatil mi konusunu araştırıyor. Son günlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle eğitime ara verilmesi bekleniyordu. Ağrı Valiliği, buzlanma ve soğuk hava nedeniyle beklenen açıklamayı yaptı. Peki, Tunceli ve Ağrı’da bugün okullar tatil mi? 6 Şubat Perşembe Ağrı ve Tunceli Valiliği kar tatili açıklamasına ilişkin detaylar haberimizde.

Tunceli ve Ağrı’da bugün okullar tatil mi? 6 Şubat Perşembe Ağrı ve Tunceli Valiliği kar tatili açıklaması

Türkiye’nin birçok ilini yoğun kar yağışı ve soğuk hava etkisi altına aldı. Ağrı ilimizde, yoğun kar yağışı ve fırtına nedeni ile il merkezine bağlı köy okulları ile taşımalı eğitim kapsamındaki okullar 6 Şubat 2020 Perşembe günü tatil edildi.

Ağrı Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, ‘Köy yollarımızda görülen aşırı buzlanmadan dolayı herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek için Valiliğimiz tarafından Ağrı merkeze bağlı taşıma kapsamındaki köy okullarında eğitim ve öğretim gören öğrencilerimiz için 06.02.2020 Perşembe günü 1 gün süre ile ara verilmiştir. İl merkezindeki okullarımızda eğitim ve öğretime ara verilmemiştir’ denildi.

Öte yandan Ağrı’nın Diyadin ve Taşlıçay ilçelerinde de köy okulları ve taşımalı eğitim kapsamındaki okullarda da eğitim-öğretime ara verildi.

Tunceli’de okullar tatil mi?

Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle Ovacık ilçesinde 2 gün, Nazımiye ilçesinde ise 1 gün okullar tatil edildi.

Editör: TE Bilisim