Bu akşam MasterChef’te ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. MasterChef’te ödülü kazanacak isim merak edilirken izleyiciler de bir yandan yarışmacıların biyografi bilgileri ve yaşam öykülerini yoğun olarak araştırmaya devam ediyor. Programda yaptığı sunumlar ve hazırladığı lezzetlerle en çok dikkat çeken isimlerden biri de Ebru Has oldu. Peki, MasterChef Ebru nereli, kimdir? Ebru Has boyu ve yaşında kaç? İşte detaylar…

MASTERCHEF EBRU NERELİ, KİMDİR? EBRU HAS BOYU VE YAŞINDA KAÇ?

MasterChef mavi takımda yarışan Ebru Has’nın instagram adresi ebruhasofficial‘dir. Ebru Has’ın Instagram adresinde 4 binden fazla takipçisi bulunmaktadır. Ebru ise 700’den fazla kişiyi takip etmektedir.

MasterChef 2020 yarışmacısı Ebru Has, 1992 doğumludur (28 yaşında). Aslen Düzce’nin Akçakoca ilçesinden olan Ebru Has, ayrıca Bolulu da olduğunu dile getirmektedir.

Aşçılık yapmakta olan yarışmacının aynı zamanda voleybol geçmişi de var. Balıkesir’den yarışmaya katılan Has, geçmişte kanser tedavisi görmüş ve sağlığına kavuşmuştur.

Ebru Has, profesyonel olarak voleybol hayatına ilkokul çağında başlamıştır. Eczacıbaşı’nda voleybol oynayan Ebru Has, daha sonra uzun yıllar FMV Işık Okulları ve İBB Spor Kulübü’nde voleybol oynamıştır.

Doğa Koleji’nde lise eğitimini tamamlayan ve Kadir Has Üniversitesi Radyo Televizyon Teknolojisi Bölümü’nden mezun olan MasterChef yarışmacısı Ebru Has, ardından Kadir Has Üniversitesi İstanbul Culiniry İnstitute Aşçılık Kursu’nda eğitimlerini tamamlamış ve Mövenpick Hotel’de staj yapmıştır. Stajının ardından 1 yıl Wyndham Grand Levent Hotel’de çalışan başarılı yarışmacı, Emirgan’da bulunan bir restoranda da mutfak ve aşçılık çalışmalarını sürdürmüştür.

Ayrıca, Malta’da 6 ay İngilizce eğitimi alan ve ardından Türkiye’ye geri dönen Ebru Has, yurda döndükten sonra Balat’ta bir restoranda mutfak şefi olarak çalışmıştır.

Masterchef 2020 Türkiye yarışmacısı Ebru Has’ın boyu 174 cm’dir. Önceki yıllarda Bursa ve Ayvalık’ta da çalışan yetenekli aşçı, mutfak şefi olarak çalışmalarını devam ettirmektedir. Aynı zamanda pilates eğitmenliği de yapan Ebru, başarılı sunumlarıyla MasterChef Türkiye 2020’nin dikkat çeken isimleri arasında bulunuyor.

Editör: TE Bilisim