İstanbul Kurtköy’deki Sabiha Gökçen Havalimanı’nda dün yaşanan ve 3 kişinin ölümü ile sonuçlanan uçak kazası sonrası birçok televizyon kanalı olayla ilgili en doğru ve teknik bilgileri kamuoyuna ulaştırmak için uzman isimleri yayın çıkararak kaza hakkında fikirlerini aldı.

İSTANBUL HAVALİMANI’NA DA İTİRAZ ETTİ

Ancak CNN Türk’te canlı yayına alınan ve kaza hakkındaki görüşleri sorulan kaptan pilot Bahadır Altan, bunun yerine sözü Kanal İstanbul Projesi’ne ve 3. havalimanına getirerek, muhalif fikirlerini ortaya koymayı tercih etti.

Kazanın neden gerçekleşmiş olabileceği yönünde fikirleri soru üzerine Altan, “Ülke olarak bir duralım. Biz hâlâ 3. havalimanındayız, hâlâ ‘kanal’ açıyoruz. Ülke freni patlamış kamyon gibi. Proje üstüne proje üretme yerine biraz aklıselim gerekiyor. Kanal İstanbul’dan bahsediliyor” şeklinde siyasi içerikli cümleler kurmayı tercih etti.

MİLLET CAN DERDİNDE, O, SİYASİ ŞOV PEŞİNDE

Hem Van’daki çığ faciasında hem de İstanbul’daki uçak kazasıyla ilgili milyonlarca insan endişeyle gelişmeleri takip ederken, nefret dolu politik bir tavırla şov yapmayı tercih eden Bahadır Altan kısa süre sonra yayından alındı. Ancak bu durumun da bazı medya organlarınca sansür gibi gösterilmeye çalışılması “Bu kadar da olmaz” dedirtti.

İşte CNN Türk’teki canlı yayındaki o anlar:

Editör: TE Bilisim