Dün 13. Bölümü yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi yine büyük bir beğeni ile izlendi. Ancak diğer yayınlanan bölümler gibi bu hafta beğeni yerine eleştiri oklarını üzerine çekti. Peki ne oldu da senarist ve yapımcı ekim dizi sevenlerinin eleştirilerine maruz kaldı. Tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

TRT 1 ekranlarında her salı akşamı sevenleriyle buluşan Masumlar Apartmanı dizisinin dün 13. Bölümü yayınlandı. Dizide Gülben karakterine can veren Merve Dizdar’ın çöp evi ataşa verip, evin içerisinde mahsur kalması, İnci, Safiye, Bayram ve Naci’nin onu kurtarmak için girdikleri mücadele hikayesi büyük beğeni topladı.

Naci’nin alev ve dumanla dolu eve girip Gülben’i olduğu yerden kucaklayarak dışarı çıkardı. Gülben ve Naci arasında konuşma geçtiği olduğu anlarda Safiye’de yanlarındaydı. Gülben, Naci’den bir elektrik aldı ve bu durum da ekran başındaki izleyicileri fazlasıyla kızdırdı. Sosyal medya üzerinden senaristlere mesaj yollayan dizi hayranları böyle bir aşkın yazılmamasını istedi. Gülben’in hayaline giren Naci ile ilgili twitter’da hem tepki içeren hem de esprili paylaşımlar yapıldı.

Sosyal medya platformu Twitter’da uzun süre de TT listesinde kaldı. İzleyiciler Gülben karakterinin her gördüğüne aşık olma halinden de rahatsız.

Gülben’in Naci’ye aşık olmasını saçma bulan hayranlar, “Esat bitti, şimdi de Naci takıntısını izlemek istemiyoruz” diye yazdı.

Reyting uğruna Gülben ile Naci aşkı gibi bir durumun yaşatılmamasını isteyen hayranlar, “Kız Gülben aşık olmadığın ama aşık olman gereken tek isim var o da Bayram” diye de not düştü.

Editör: TE Bilisim