Ekran hayatına yeni başlayan Lezzet Düşkünleri yemek ve yarışma programı Lezzet Düşkünleri, haftanın 6 günü TV8’de izleyiciyle buluşacak. Katılımcıların tüm hünerlerini sergileyerek finale kalmak için yarışacağı Lezzet Düşkünleri programını canlı izlemek isteyenler internetten canlı yayın bağlantı bilgilerini araştırıyor. TV8 ile Lezzet Düşkünleri canlı izlemek için 28 Mayıs tarihli yayın bilgileri haber detayında yer alıyor.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ CANLI İZLE SEÇENEĞİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

TV8 ekranlarında yepyeni bir program bu hafta yayın hayatına merhaba dedi. Ünlü şef Gabriel Sponza’nın sunumuyla ekrana gelen yarışma programında, 5 yarışmacı ve partnerleri hafta boyunca en lezzetli yemekleri hazırlamak için hünerlerinin konuşturacak.

Hem profesyonellerin hem de profesyonel olmayanların bir arada yarışacağı reality yarışma programı ‘Lezzet Düşkünleri’ haftanın 6 günü saat 15.45’te TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Haftanın 6. günü yayınlanan final bölümde bir çift büyük ödülü kazanırken bir çift de hayallerine veda edecek. 6. günün sonunda elenen çiftin yerine ise yine çok yetenekli bir başka çift gelecek ve yarışma tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam edecek.

Editör: TE Bilisim