Ekranların reyting rekortmeni yemek yarışması programı MasterChef 2020 heyecanlı anlar yaşanıyor. Yarışmacılar ise yemeklerini şeflere beğendirmek için büyük çaba sarf ediyor. MasterChef Türkiye’de bu sezon birbirinden renkli isimler yarışmacı olarak yarışıyor. İddialı yemekleriyle ve temiz çalışmasıyla bilinen Esra Tokelli şeflerinden övgü alamaya devam ediyor.  Geçen hafta İtalyan restoranında 1 günlük MasterClass eğitimi almaya hak kazanan Esra Tokelli ile ilgili güncel bilgiler araştırılıyor. Peki, MasterChef Esra kimdir, mesleği ne? Esra Tokelli nereli ve kaç yaşında? Bu soruların yanıtı haberde.

MasterChef’ten birinci olarak ayrılmak için ter döken adaylar izleyici tarafından da program süresince yoğun araştırmalara konu oluyor.

Esra Tokelli nerede çalışıyor? MasterChef Esra Tokelli kimdir, nereli ve kaç yaşında?

MasterChef Türkiye’de jüri karşısına çıkacak olan ve üçlü düelloya kalabilmek için beş dakika süresi bulunan Esra Tokelli daha önce de Yemekteyiz’e katıldı. Sinem Hükümdar, Dilşad Atınçoğlu, Kezban Kaymaz ve Fahrettin Atalay ile birlikte birincilik mücadelesi verdi ve kazandı. Kendisi bekar. Ev yemekleri yapıp satıyor.

MasterChef 2020 Türkiye programına İstanbul Fatih’ten katılan Esra Tokelli 41 yaşındadır.

Esra Tokelli, MasterChef Türkiye’de son 16’ya kalmayı başaran isimler arasında yer aldı.

Tecrübeli yarışmacının Instagram adresi; @esratokelli 

Editör: TE Bilisim