Her Perşembe akşamı Kanal D’de ekranlarında yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümü ekrana geldi. Çatı Katı Aşk dizisinin yeni bölümünde Ayşen’in annesi Perihan durumlarına üzülerek bir fikir ortaya atar. Saadet Hanımın da desteklediği bu fikir Ateş ve Yasemin’in düğünleridir. İzleyiciler, Oyuncu kadrosunda birçok ünlü ismin yer aldığı Çatı Katı Aşk tek parça izlemek istiyor. Kanal D ile Çatı Katı Aşk 3. bölüm kesintisiz full hd izlemek için yayın bilgileri haberimizde…

23 Temmuz 2020 Perşembe günü yayınlanan Çatı Katı Aşk 3. Bölümünde Ateş ve Yasemin, Perihan ile Gülriz’in hazırladıkları sürpriz düğün organizasyonun şaşkınlığını yaşarlarken, ikinci bir şok dalgası şaşkınlıklarını ikiye katlıyor!

ÇATI KATI AŞK 3. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Perihan, Yasemin’in neden düğün yapamadıklarını anlatması üzerine çok üzülür. Bu yüzden Yılmaz Ailesi bir karar verir. Onlara bir düğün yapacaklardır. Ateş ve Yasemin bu olayı atlatabilmek için ellerinden geleni yaparlar. Sonuca vararak düğünü erteleyip, yerine aile arasında olacak bir yemekle kapatmayı kurtarırlar. Bu yemek sonrasında Ateş’in halası Gülriz, onları düğünsüz bırakmamak için Perihan ile gizlice organizasyon yapar. Gülriz, organizasyon şirketi ile anlaşarak mahallede sokak düğünü için gerekli olan işleri bitirir. Perihan da konuklar için yiyecek-içecek işini çözer. Geriye tek kalan durum ise, Ateş ile Yasemin’i düğüne getirmektir. Kurulan bu kumpası çözemeyen ikili bir anda kendilerini düğün meydanında bulurlar. Bu sırada eğlence tam gaz ilerlerken ortalığı yırtan bir ses duyulur.

Editör: TE Bilisim