ATV ekranlarında her Cuma akşamı seyircisiyle buluşan Hercai dizisi 41. yeni bölümüyle ekrana gelmiş oldu. Milyonlarca takipçisi bulunan Hercai dizisinin 41. yeni bölümünde Niyeti Miran’a zarar vermek olmasa da Reyyan babasının ciddiyetini anlamış, babasını Miran’a inandırma konusunda hayal kırıklığına uğramıştır.. Hercai 41 bölüm full izle seçeneğini araştıranlar ATV ile Hercai 41. bölüm tek parça kesintisiz hd izleyebilir. Ayrıntılar haberimizde…

HERCAİ 41. BÖLÜM ÖZETİ

Reyyan ve Miran’ı birlikte yakalayan Hazar öfkesine hakim olamayıp tetiğe basmıştır. Niyeti Miran’ıa zarar vermek olmasa da Reyyan babasının ciddiyetini anlamış, babasını Miran’a inandırma konusunda hayal kırıklığına uğramıştır.

Yaşananlardan sonra Nasuh’un zorlamasıyla boşanma kağıtlarını imzalamak zorunda kalan Reyyan, mahkeme günü bu boşanmanın gerçekleşmemesi için hiç beklenmedik bir hamle yapar.

HERCAİ 41. YENİ BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Yenikan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.

Hercai nerede çekiliyor?

Hercai dizisinin çekimleri, Mardin’in Midyat ilçesinde gerçekleştiriliyor.

Midyat’ın tarihi ve kültürel dokusu dizide kısa sürede izleyicinin dikkatini çekti. Yapıları, konakları, yaşam biçimi ve kültürel zenginliğiyle mutlaka görülmesi gereken yerlerden birisi olan Midyat, ülkemizin önemli turistik mekanlarından birisi olma özelliği de taşıyor.

Hercai dizisinin konusu nedir?

Midyat’a İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu’na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan’ı da ister! Ancak, yörenin en güçlü aile reisi Nasuh’un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır! Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil! Nasuh, Miran’ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran’ın planlanlarından habersizdir. İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren’in hayatını derinden etkileyecektir. Midyat’ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı işadamı ile Midyat’ın güzelliği dillere destan Reyyan’ı kavuşabilecek mi? Hercai, ilk görüşte aşk ile büyük bir sınava tanıklık ediyor!

Hercai dizisinin oyuncuları kimler?

Yapımcılığını Mia Yapım Banu Akdeniz’in üstlendiği Hercai dizisinin oyuncu kadrosunda, Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Eda Başlamışlı yer alıyor.

Editör: TE Bilisim